wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
DKF og DFfR indgår aftale om fælles klubudvikling

Båndene mellem de to specialforbund bliver nu endnu tættere. For at servicere klubber, der både er medlem i DKF og DFfR bedst muligt, vil udviklingskonsulenterne nu samarbejde om at lave fælles klubudvikling på voksenområdet.

Leder af Rosportens Hus, Anne Meisner siger:

”…Vi søger samarbejdet fordi det giver mening. Både for DFfR selv og vigtigst, for klubberne. Ved at kombinere vores forskellige kompetencer, kan vi vejlede og vidensdele på tværs klubber og forbund, og dermed give klubberne det bedste tilbud – sammen”.

Dansk Kano Kajak Forbunds direktør Christian Jacobsen ser positivt på det tættere samarbejde:

”Jeg forventer at det styrker vores fælles evne, til at løfte vores vigtigste opgave. Opgaven med at understøtte klubbernes udvikling. Samtidig får vi en kærkommen mulighed for demonstrere værdi og relevans af medlemskab af begge organisationer. Sammen tager vi ansvar for at den enkelte klub får det rette tilbud.”

Fælles opskrift. Fælles online platform

En ny enkelt hjemmeside danner rammen for samarbejdet. Den røde tråd i forløbet er fastholdelse og rekruttering af voksenroere. Gå til hjemmesiden her.

Mission

Sammen kan vi hjælpe klubberne bedst. Sammen fokuserer vi på rekruttering og fastholdelse af medlemmer i ro-og kajakklubber.

Vision

På en ensartet måde vil vi guide klubberne til, at opnå deres egen tydelige strategi for en målrettet indsats til fastholdelse og rekruttering af medlemmer.

Mål

I 2018 har 4 klubber, der både er medlem af DKF og DFfR, mulighed for at være med.
Her er der tegnet aftale med:

 • Høruphav
 • Graasten
 • Assens
 • Vordingborg ro-og kajakklub

I 2019 har 5 klubber, der både er medlem af DKF og DFfR, mulighed for at være med.

 

 • Besøg vores fælles hjemmeside og bliv klogere på samarbejdet
  Klik her
 • Kontakt:
  Anna Karina Gravad
  Projektleder
  Tlf.: +45 21 26 89 82