wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Klubben er et væsentligt skridt nærmere målet. At genskabe en dynamisk klub i unikke rammer.

Optimismen er høj og stemning euforisk i Odense Roklub. Klubben har netop fået en donation på kr. 2.000.000,- fra Den A. P. Møllerske Støttefond. Pengene skal bruges til at genopføre klubhuset efter branden den 15. august 2015.
”…Det er et meget vigtigt beløb i det samlede byggeregnskab” fortæller klubbens formand Michael Vindinge Sørensen. ”…Takket være donationen  kan vi arbejde på at få en komplet roklub som før. Bare større og bedre”.

Huset er vores samlingssted

Hovedhuset er ved at blive genoprejst. Den nye bygning bliver 250 kvm større samtidig med at den bliver mere energi og vedligeholdelsesvenlig, og hele fronten mod kanalen bliver et stort panorama vinduesparti.

”… Det nye klubhus skal bruges til at tænke nyt. Vi skal væk fra at tænke i afdelinger og i stedet over i at tænke aktiviteter. Det nye klubhus kommer til at kunne rummere flere forskellige aktiviteter. Og så skal vi styrke det vi som forening er gode til. At skabe sociale fællesskaber. Vi kan se det med vores universitetsroere, som vi har stor succes med lige nu. De kommer her både for at træne roning, og for at  være en del af et fællesskab. De får mulighed for at skabe sig et netværk. Derfor glæder jeg mig meget til igen at få et opholdsrum og et køkken, som kan danne rammen om et dynamisk og aktivt samlingssted for vores medlemmer” siger klubbens formand Michael Vindinge Sørensen.