wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Erfaren sportsmanagement profil skal stå i spidsen for Rosportens Hus

Første juni sætter Kim Mejnert Frydensbjerg sig i chefstolen i Rosportens Hus. Han kommer med bred sportsmanagement erfaring og har senest siddet i en stilling som eventkonsulent hos Sport Event Denmark.

”…Jeg er meget stolt over at være blevet tilbudt den betydningsfulde stilling. Jeg har mødt en dybt engageret bestyrelse, og ud fra hvad jeg har hørt og erfaret er sekretariatet sammensat af nogle særdeles kompetente personer. Jeg har sagt ja til jobbet, da rosporten altid har fascineret mig. Det både den fantastiske elite, og de smukke motionsbåde som glider gennem naturen. Med baggrund i en stolt historie og en sund og stærk frivillig organisation, ser jeg et kæmpe uforløst potentiale i sporten, primært i forhold til hvervning af nye medlemmer, men bestemt også kommercielt – det glæder jeg mig til at være med til at forløse.” udtaler Kim Mejnert Frydensbjerg

Den nye chef vil kæmpe for at få rosporten frem på første række i folks bevidsthed. ”… Roning indeholder alle de værdier og ingredienser som danskerne, unge som gamle, efterspørger i deres idrætsliv. Der er bare ikke nok der ved det! Jeg vil kæmpe for, at vi blive mere synlige, og fortsat kommer ud og inspirere både nye og gamle roere i alle aldre.”

DFfRs formand Henning Bay Nielsen er glad for valget. “…Kim er en skøn mand med bred erfaring fra idrætsverdenen som jeg er sikker på vil komme rosporten til gavn. Kim leverede et blændende indtryk ved samtalerne og ansættelsesudvalget var således ikke i tvivl om hvem der skulle være vores nye sekretariatschef for Rosportens hus”.

”…Kim har en rolig lyttende stil med  stor sans for muligheder i en idrætsverden, som præges af nye trends hvor rosporten er udfordret. Kim har et bredt netværk i Idrættens hus. Kim kan bidrage med nytænkning inden for idrættens megatrends og hans blik for kommunikation og marketing samt de muligheder der ligger i samarbejdet med Danmarks Idrætsforbund. Der ud over er vi overbevist om, at han kan arbejde med ekstern funding, hvor DFfR de senere år har været tilsmilet fra Nordea-fonden og Tryg Fonden”.

”…Nu skal Kim finde sine ben i Rosportens hus hvor små og store ting om roning skal læres i godt samspil med husets ansatte. Med alle Roningens frivillige i klubber og udvalg er der sat et slagkraftigt hold, som kan bringe Roning videre til mere gylden succes. Bestyrelsen for DFfR glæder sig meget til samarbejdet og ønsker Kim varmt velkommen til DFfR.”