wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
DFfR vil gøre det lettere for de danske roklubber at uddanne kompetente korttursstyrmænd

Endelig!

Nu kan vi præsentere jer for vores spritnye, opdaterede og tilpassede korttursstyrmandsuddannelsesmateriale.

Gennem efteråret har vi revideret alt DFfRs materiale, til uddannelse af korttursstyrmænd og med inspiration i vores eget, samt to klubbers materialer, er det lykkes os at lave en helt ny og opdateret samling materialer.

Elevhæfte, PowerPoint til undervisning, materialer til roskole og et bud på en roerlogbog, er kun nogle af de nye materialer, som vi kan præsentere jer for nu. Hele samlingen er vores forsøg på, at hjælpe jer med at uddanne nye korttursstyrmænd i jeres klub, så let som muligt.

Materialet er ikke 100% færdigt og klar til at printe ud når du henter det ned. I skal som klub selv gøre en lille indsats, og tilpasse det til jeres reglementer og lokalfarvand.

denne side, kan du se alle de materialer som vi har lavet til jer. De er lige til at hente ned, og i lærevejledningen står der meget tydeligt hvordan vi forestiller os, at I skal bruge materialet, og der er også et overblik over hvor der skal tilpasses og revideres.

Bruger I materialet i klubben, så hører vi meget gerne om det. Gik det godt? Manglede I noget? Har I forslag til tilføjelser?