wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Corona-virussen forpurrede godt og grundigt starten på kaproning i 2020, men midt i juni blev der endelig mulighed for at sætte gang i lokale kapronings-aktiviteter og DRC fællestræning. Senere fulgte Race-weekender i Odense, Sorø og ved Bagsværd sø.

Nu kan vi kigge tilbage på en alternativ start på sæsonen, hvor det trods alt, og i forskelligt vejr, blev muligt at prøve kræfter med kaproning.

Danmarks Rocenter vil gerne sige tak for deltagelsen i aktiviteterne! Vi vil også gerne sende en stor tak for hjælpen med at gennemføre arrangementerne inden for restriktionerne! Det gælder roere, klubtrænere/ ledere og medarrangører!

Den videre plan er at invitere officielt til DRCs 2021 VM-gruppe 23. oktober, når vi har mere kendskab til rammer og økonomi for DRCs virksomhed.

Inden da inviterer vi hermed alle roere, der har deltaget i Race-weekend eller DRCs Fællestræning, til et møde med DRC-trænerne i løbet af august eller indtil 16. september. På mødet drøftes trænernes vurderinger, roerens overvejelser om ro-karriere og de aktuelle perspektiver. Roerens træner må meget gerne deltage. Roere kan henvende sig til DRCs sportschef ([email protected]) for at aftale et møde.

Optagelse i bruttogruppen for 2021 sker som sædvanligt på baggrund af præstationer i båden og hvad man kan præstere fysisk i et ergometer.

Ergometertider til kvalifikation til DRCs 2021 VM-bruttogruppe sendes til Nils Henrik Stene ([email protected]) senest 15. oktober 2020. Måltiderne er:

Letvægt herreklasse: 6:12,0 eller derunder (sat efter OL standard til 2021)

Åben herreklasse: 5:58,0 eller derunder (bruttogruppe år 1 standard)

Let dameklasse: 7:08,0 eller derunder (sat efter OL standard til 2021)

Åben dameklasse: 6:55,0 eller derunder (bruttogruppe år 1 standard)

Ved langvarige skader eller lignende, der kan forhindre en gennemført ergometertest, kontaktes DRCs ansvarlige træner eller sportschef så hurtigt som muligt for en drøftelse af situationen.

Se i øvrigt mere om sæsonen her.