wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Rekruttering på Facebook er et super effektivt redskab til rekruttering af nye medlemmer. På Sekretariatet har vi lavet en pakke med billeder, video samt en flyer, som alle danske roklubber kvit og frit kan benytte.

Vi har lavet en rekrutteringspakke, der indeholder lidt forskelligt.

Al materiale er samlet i en Google Drev mappe. Her finder du:

  • Over 20 forskellige billeder til Facebook. Der er både billeder der signalerer børn, unge, voksne og 60+. Nogle billeder signalerer hygge – andre signalerer træning. Der bør være rigeligt at vælge imellem.
    Når I bruger billederne på Facebook skal I skrive jeres egen tekst i statusfeltet samt indsætte et link til lige præcis den side I ønsker at målgruppen skal lande på.
  • Et par små korte videoer som skal oploades direkte i Facebook. I statusfeltet skriver I jeres egen tekst, og indsætter et link til lige præcis den side I ønsker at målgruppen skal lande på.
  • Postkort til uddeling ifm. eksempelvis Åbent Hus arrangement.
    I rekrutteringspakken kan du se et eksempel på to færdige flyer – en der er målrettet unge og en der er målrettet voksne. Materialet er generisk. Det vil sige, at du blot skal versionere teksten og finde lidt billeder fra din klub, som I ønsker at have på jeres flyer. Vi laver design og opsætning for jer.
Et par eksempler på billeder til Facebook