wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Giv dit bud på en ung kaproer, en træner eller en klub, som har gjort det godt i 2023

Indendørssæsonen banker på og vi kan snart se slutningen af denne rosæson. Det betyder også, at det igen er blevet tid til at vi skal samles og fejre det år der er gået.

Det er selvfølgelig blevet tid til Award Night og i år afholder vi i samarbejde med Roskilde Roklub festlighederne i klubbens lokaler.

Det hele kommer i år til at foregå lørdag d. 25. november og med æresgæst i form af forbundets protektor H.K.H. Prinsesse Benedikte, som udover at deltage, også vil uddele to af aftenens priser.

Indstil en klub, en træner eller en ung roer

Men for at vi har nogle priser at uddele, så har vi brug for at få indstillinger fra roDanmark, i de efterhånden kendte, tre kategorier. Derfor har du fra nu og frem til d. 22. oktober, mulighed for at indstille i en, eller flere af de nedenstående kategorier. Igen i år, så åbner vi for alle tre indstillingsformularer på samme tid, og formularerne lukker også på samme tid i år.

Vil du indstille et klubinitiativ, så kan du gøre det her

Vil du indstille en træner til Årets Træner 2023, så kan du gøre det her

Vil du indstille en ung roer til Årets Unge Kaproer 2023, så kan du gøre det her

Alle tre indstillingsformularer er åbne fra nu og frem til d. 22. oktober, så det er bare med at komme til tasterne. Du kan indstille lige så mange forskellige klubber, trænere eller roere som du har lyst til, og du må selvfølgelig også indstille i flere kategorier.

Ved arrangementet skal der også uddeles pokal og præmier til vinderne af årets Motionsturnering, som er administreret af roinfo.dk.