wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Også DFfRs Award Night må aflyses på grund af corona

06. november skulle Odense Roklub have været vært for den 3. Award Night i DFfRs historie, men på grund af et højt smittetryk i Danmark og et forsamlingsforbud vi kun kender en foreløbig udløbsdato på, har DFfRs Hovedbestyrelse valgt at aflyse årets Award Night.

Det er ærgerligt at arrangementet må aflyses, men når myndighederne nu opfordrer til at man aflyser sociale arrangementer, så er det naturligvis noget DFfR tager alvorligt.

Der arbejdes i øjeblikket på en ny model for, hvordan vi kan lave prisuddelingerne, der skulle have fundet sted til DFfR Award Night, således at vi stadigvæk kan kåre Årets Initiativ, Årets Træner og Årets Unge Kaproer, selvom selve arrangementet er aflyst.

Også vinderne af motionsturneringen, der er administreret af Roinfo, skal naturligvis have overrakt vandrepokalen for deres roede kilometer i 2020.

Alle inviterede har fået direkte besked om aflysningen, og har man købt en billet til arrangementet vil man få det fulde beløb refunderet i løbet af den kommende uge.