wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Solen stod flot på Vejle Roklub ved den sidste afdeling af DFfR's langdistancekaproningsturnering. Nu skulle kampen om danmarksmesterskabet stå

Lørdag d. 28 august blev det afgjort, hvilke danske kaproere, der kunne kalde sig danmarksmestre. De mange regattaer i langdistancekaproning, rundt om i landet, har alle bygget op til denne regatta ved Vejlefjordens Grønne Bølger, hvor slaget om mesterskabstitlen skulle stå.

Af Gustav Højmark-Jensen / [email protected]

Vejle Roklub bød de mange hold velkommen, og så fik de ellers lov til at vise, hvem der er danmarks bedste hold.

Den sidste afdeling af DFfRs kaproningsturnering forløb, ifølge formanden for langdistancekaproningsudvalget Christian Probst, “rigtig godt”. Det kunne næsten ikke være gået bedre i Vejle ifølge formanden, og selv vejret viste sig fra sin bedste side. Det plejer ellers ikke at være tilfældet i Vejle, hvor der ofte er en del strøm og bølger, men denne gang var vandet helt “fladt”.

Også stemningen var som den skulle være, med kammeratskab på land, og konkurrering på vand:

“Stemningen var rigtig god, det er den altid ved de her turneringer. Alle roerne er jo gode venner, men når de er på vandet, så er der fight”, sagde Christian Probst.

Helt så meget fight blev det desværre ikke til i mændenes 25km kamp om DIF-medaljer. Her måtte herrerne fra Kalundborg melde fra fredag aften på grund af sygdom, og så stod holdet “Den Gode, Den Onde og Den Grusomme” fra DSR uden egentlige konkurrenter. Men DSR roede stadig et flot løb, så en ren sejrsparade var det ikke.

DM i LDK
DSR’s 25km DM-vindere. Billedet er fra dengang de vandt afdelingen i Vejle – så det er ikke helt medaljer fra DIF, der hænger om halsen. På billedet ses også andre DSR-roere, der blev nummer to og tre i Vejle. Foto: Jesper Foldager.

Christian Probst runder af ved at kigge tilbage på sæsonen, og fortælle, hvad der skal fokuseres på i næste sæson:

“Det var et godt år, det var det, men vi vil gøre hvad vi kan, for at få flere klubber og flere hold med næste år. Vi synes det kunne være fedt, hvis der var flere klubber, der ville vise deres stander i de her turneringer.

DM I LDK
DSR’s 10 km DM-vindere, her med de rigtige DIF-medaljer, også sammen med nummer to fra DSR og nummer tre fra KVIK. Foto: Jesper Foldager.

Nedenfor kan du se resultaterne fra Vejlefjordens Grønne Bølger og vinderne af DM i DFfRs langdistancekaproningsturnering:

DIF-vindere 10 kilometer, kvinder:
DSR, DSR Blondies
Samantha Don Robbins, DSR
Anne Sofie Dahl-Petersen, DSR
Stine Rosbjerg, DSR
Tanja Nors Tardrup, DSR
Cecilie Lützen Søltoft, DSR

DIF-vindere 25 kilometer, mænd:
DSR, Den Gode, Den Onde og Den Grusomme
Rasmus Solbjerg Stie Christensen, DSR
Nicolai Møller Andersen, DSR
Jesper Christensen, DSR
Lars Fjord, DSR

Turneringsvindere 10 kilometer, mix:
KR/Aalborg Dame, Havnens helte v.2
Ronan Tinsley, Københavns Roklub
Mikkel Schmidt, Københavns Roklub
Sten Carlsen, Københavns Rokliub
Kenny Andersen, Københavns Roklub
Lone Thrysøe Larsen, Aalborg Dame Roklub
Mads Peter Andersen, Københavns Roklub
Pia Erikstrup, Københavns Roklub

Turneringsvindere 25 kilometer, mix:
Humlebæk Roklub, 25 mix
Jens Jørgen Tramm, Humlebæk
Pia Rasmussen, Humlebæk
Christian Probst, Humlebæk
Per Olsen, Humlebæk

Hele resultatlisten kan du finde til højre.