wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Bestil gratis plakater og klistermærker til klubben

Nu begynder vi stille og roligt at åbne op for alvor. Men vi skal stadig være opmærksomme når vi træner i roklubben. Corona er stadig en del af vores hverdag, og vi skal fortsat passe godt på hinanden.

I efteråret kunne man bestille plakater og klistermærker, vi har stadig et lager, og hvis I har brugt alle jeres/aldrig fik bestilt, eller bare gerne vil have lidt flere, så åbner vi bestillingen igen.
Derudover afholder sekretariatet for hvert af de fremtidige trin i genåbningen, et webinar, hvor du kan få svar på dine coronarelaterede spørgsmål. Se datoerne herunder.

Gratis plakater og klistermærker

For at gøre det nemmere at huske de gode vaner, har vi fået fremstillet en ‘Forebyg smitte’-plakat, som er tilpasset til at skulle hænge i danske roklubber, og særligt er tænkt til at I kan hænge den i jeres træningslokale. Plakaten indeholder seks gode råd, som naturligvis er i stil med anbefalingerne fra DIF og Sundhedsstyrelsen.
Derudover har vi fremstillet et klistermærke, som kan sættes på ergometeret, som en ekstra påmindelse om at spritte af, både før og efter brug.

Plakaten kan du se i bunden af nyheden her, hvor du også kan se klistermærket.

Hvis du gerne vil bestille klistermærker og plakater til din klub, så kan du gøre det ved at udfylde formularen herunder. Vi sørger for at få sendt både klistermærker og plakater til jer, og det er gratis at bestille materialet, men vi har sat et loft på 5 plakater og 30 klistermærker pr. klub.
Klistermærkerne leveres i 6,5 x 6,5 cm og plakaten i A3.

Bestil coronaplakater og klistermærker til din klub

 • Please enter a number from 0 to 30.
 • Please enter a number from 0 to 5.

OBS: Husk at få aftalt hvem i klubben der bestiller, så I kun får lavet én bestilling.

Stil spørgsmål til de aktuelle retningslinjer
For hver trin i genåbningen afholder vi et webinar, hvor du kan få svar på spørgsmål om de aktuelle retningslinjerne. Datoerne følger regeringens udfasning af forsamlingsforbuddet.

Der bliver afholdt to webinarer:

Hvis du vil deltage på et af webinarerne, så klik på linket herover, det sender dig direkte til MS Teams, hvor de bliver afholdt.

Plakaten(klik på plakaten for at se den i stor):

Klistermærket:

 • Hold dig opdateret om vores retningslinjer og anbefalinger
  Klik her
 • Kontakt:
  Bent Jørgensen
  Sekretariatsleder
  Tlf.: +45 21 76 72 75