wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Løbslisten og deltagergebyret er nu endelig.

Nye kræfter i Århus Regattaforening knokler for at genopbygge en organisation og faciliterne på Brabrand Sø, så det igen er muligt at afholde regatta. Den lille styregruppe har lagt hårdt fra start og kastet sig ud i, at arrangere kortbane DM 2019.

”…Det er seks år siden, at vi har haft regatta på Brabrand Sø og det har ærgret os. Selvfølgelig skal der også være kaproning i Danmarks næststørste by. Vi har et godt ro-stadion og det er til for at blive brugt.
Det fremmer kaproningskulturen i klubberne, når vi også selv er regattaarrangører. At DFfR har tildelt os kortbane DM er vi utrolig stolte og glade for. Vi sætter virkelig en ære i at give roerne en god oplevelse så de har lyst til at komme igen.”

Fortæller Sven Hagen Madsen, regattaleder Århus Regattaforening.

Baneanlæg og pontoner
Baneanlægget er ikke blevet vedligeholdt gennem flere år. Derfor har Århus Regattaforening søgt ud i ro-miljøet, for at låne udstyr til Kortbane DM. Startanlægget er lånt af Silkeborg Kommune, og medaljeponton er låner vi af en klub tæt på.

”…Vi er meget taknemmelige for al den hjælp vi har mødt rundt omkring i klubberne. Vi får stille og roligt løst udfordringerne og det giver en fantastisk følelse når det lykkedes”

siger Sven Hagen Madsen, regattaleder Århus Regattaforening og fortsætter:

”Derfor har vi også set os nødsaget til at hæve startgebyret en smule, så vi har lidt flere midler at gøre godt med. Vi kan se, at der venter nogle store udgifter til transport af det udstyr vi skal låne. De udgifter fordeler vi ud på alle startende sæder, så alle bidrager til at få regattaen op og stå”.

Næste store udfordring for Århus Regattaforening er at finde frivillige til arrangementet.
Der skal bruges 30-40 frivillige på dagen – har du lyst til at være frivillig ved Kortbane DM 2019? Så kontakt Anna Karina Gravad, find kontaktoplysninger her på siden.