wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Der er stadige ledige uger hvor du og dit rohold, kan booke en af DFfRs udstationerede både, og komme på en sommer-ro-ferie i et nyt og spændende farvand

Har du besluttet hvor din sommerferie skal holdes?

Hvis ikke, så har vi et rigtig godt forslag!

Saml dit rohold og book en af DFfRs udstationerede både, som ligger rundt omkring i Danmark og kombinér jeres sommerferie med et par roture i et andet farvand end I plejer.

Hvor ligger der både?

I Skive, Sønderborg, Svendborg, Rudkøbing, Nykøbing Sj., Vordingborg og Nakskov ligger der 2-åres inriggere, og i Thorsminde ligger to coastalbåde som også kan bookes.

Flere af bådene er efterhånden belagt i forskellige tidsperioder, men bl.a. i Nykøbing Sj. og Thorsminde, er der endnu mulighed for at booke en båd – præcis når det passer jer!

Og netop i farvandet omkring Nykøbing Sjælland Roklub, er der gode romuligheder. Her er der bl.a. mulighed for at udforske Isefjorden og Orø. Men I kan også ro en tur til Holbæk og udforske byen. Der er et væld af muligheder, og har du lyst at vide mere så kan du kontakte bådenes tilsynsførende Doris Bøgh:  [email protected] – tlf.: 5080 8370.

Er du mere interesseret i en coastaltur, er der også masser af gode rooplevelser at finde i Thorsminde.

For at leje en af de udstationerede både, skal mindst én på holdet være langtursstyrmand. Find nærmere info om hvordan I sender en ansøgning, via linket i højre side.