wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
World Rowing Masters Regatta 2021 ros i Linz, Østrig

Selvom WRMR blev bekræftet d. 18. maj, så bliver mesterskaberne desværre ikke til noget alligevel i 2021. d. 08. juli kom meldingen om, at World Masters 2021 desværre er aflyst fra World Rowing.

Du kan læse hele nyheden og begrundelsen her


WRMR 2021

d. 18. maj bekræftede World Rowing at WRMR 2021 officielt bliver afviklet på de planlagte datoer fra d. 1-5 september 2021.

Grundet corona, vil der dog være en række retningslinjer, som det er vigtigt at være bekendt med og naturligvis overholde. De vigtigste kan du få et overblik over her, vil du læse hele nyheden fra World Rowing, så kan du finde den her.

 • som deltager, er det dit ansvar, at undersøge om det på det pågældende tidspunkt, er muligt at rejse til Østrig for at deltage i regattaen. Du kan orientere dig hos Udenrigsministeriet og hos de Østrigske myndigheder
 • Alle deltagere, skal forud for regattaen udfylde og indsende et Pre-Event Health Questionaire
 • Forud for regattaen, skal du  have foretaget en coronatest, og have et negativt testresultat som kan fremvises ved indgangen til regattaområet (en PCR-test må højst være 72 timer gammel, mens en lyntest(antigen) skal være under 48 timer gammel).
 • Der skal bæres mundbind/visir under hele regattaen, eneste undtagelser er når du sidder i båden, ror ergometer og under måltider.
 • Derudover gælder anbefalingerne om god håndhygiejne og afstand til andre naturligvis også her.
 • Ved tilmelding kræves der et ekstra sædegebyr på 10 Euro, som er et ‘safe event’-gebyr.

Tilmelding:

 • Tilmeldingen til WRMR er åben fra d. 20 maj kl. 16.00 til d. 31. juli kl. 23.59
  Link til tilmelding kan findes her

Afmelding:

 • Afmelder du dig inden d. 31. juli får du alle penge retur (minus et gebyr på 3.5%)
 • Bliver WRMR, mod forventning, aflyst  får du pengene tilbage (minus et gebyr på 3.5%)
 • Afmelder du efter d. 31. juli, eller grundet rejserestriktioner, lockdown i Danmark eller andre omstændigheder der gør at du ikke har mulighed for at deltage i regattaen er det ikke muligt at få pengene retur.

World Rowing Masters Regatta er verdens største regatta med et deltagerantal på ca. 3500 plus ledsagere. Arrangementet afholdes over fire dage og mange deltagere kommer 3 til 4 dage før regattaen starter for at træne på kaproningsbanen.

World Rowing Masters Regatta er den eneste regatta for mastersroere, der ros på en international bane og efter internationale regler.

WRMR arrangeres i samarbejde med det internationale ro-forbund FISA.

Mastersroere er roere, der er ældre end 27 år, og de ældste roere ror i klassen for +85 årige.