wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
WRMR2016 er indstillet til Københavns Kongres og Event Award 2017 i kategorien Årets Bedste Sportsevent

Alle der bidrog til WRMR2016 kan være stolte af sig selv. Wonderful Copenhagen har netop annonceret, at WRMR2016 er nomineret til Københavns Kongres og Event Award 2017  i kategorien Årets Bedste Sportsevent.

Hvert år er København værtsby for op mod 200 internationale kongresser og sportsevents, der genererer en milliardomsætning til byen. Kongresserne er derudover en platform for vidensudveksling, talenttiltrækning og eksport.

For at hylde de lokale værter og arrangører, der er med til at sætte København på verdenskortet, inviterer Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune én gang om året til ’Københavns Kongres og Event Award’.

Der bliver uddelt priser for arrangementer afholdt i 2016 i følgende kategorier: ’Årets initiativpris’, ’Årets bedste sportsevent’, ’Årets kongresvært for kongresser med mindre end 1.000 deltagere’ og ’Årets kongresvært for kongresser med mere end 1.000 deltagere’.

Nominerede til Årets bedste sportsevent:

  • World Rowing Masters Regatta 2016
  • TrygFonden Christiansborg Rundt
  • Copenhagen Historic Grand Prix 2016

Der er nedsat to kompetente fagjuryer. Én for kongresser og en for sportsevents. Kongres-juryen er nedsat på tværs af videnmiljøer og erhvervsliv inden for hovedstadens største kongres-styrkepositioner og værtsbyen København. Sportsjuryen består af repræsentanter fra markante sportsevents, Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune.

Vinderne bliver offentliggjort d. 19. april på Københavns Rådhus. Læs hele pressemeddelelsen her.