wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
I Næstved Roklub var man omstillingsparate og klar til at tage udfordringen om med virtuelle mesterskaber – en udfordring der i dén grad blev løftet til UG

Af Bianca Toftebjerg, [email protected] | Primærbillede: Dorthe Jensen (copenhagenloadstar) + privatfotos fra klubberne

Med værtskab i Næstved og deltagere fordelt over hele landet var der mange ting, som i lørdags skulle spille sammen for at gøre den første virtuelle kaproning i dansk historie til en succes – men alt klappede og weekendens mesterskaber var i den grad en vellykket debut.

I Roskilde Roklub blev der givet den gas (foto: Dorthe Jensen)

Det er det hollandske firma Time Team og deres platform Homerace som leverer den teknik der skal til, for at få over 300 roere fordelt på et utal af lokationer i Danmark, gennem deres løb. En af de roklubber som i lørdags deltog i mesterskaberne, er Nyborg Roklub, og her forløb det virtuelle setup uden problemer fortæller formand Brian Sørensen:

”Det var sgu fedt og det hele spillede 100. Vi kan godt være stolte i dansk roning.”

Sådan så setuppet ud i Nyborg Roklub (foto: Nyborg Roklub)

Godt og vel 133 kilometer øst for Nyborg Roklub, i Københavns Roklub, roede de også med i weekendens mesterskaber, også her fungerede det hele som det skulle, skriver Vibeke Skousen:

”Jeg vil blot takke jer for jeres indsats med at få afholdt Sjællandske Mesterskaber, og med at få eKaproning til at fungere. Jeg aner ikke hvor mange udfordringer der var; men fra Københavns Roklub fungerede det hele næsten fint, og vi havde en go’ dag og go’ stemning – lige fra de unge juniorroere til en 60+ debutant. – Tak.”

Sådan havde man lavet opstillingen i Bagsværd Roklub (foto: Peter Skafte)

I Roklubben Furesø, der stillede til start med seks roere, var oplevelsen med virtuel kaproning også god, og de er klar til næste omgang fortæller Mette Møller:

”Det hele fungerede fint og super, sjovt at deltage. Tak for indsatsen – vi glæder os til næste runde i 2021.”

Har du fået mod på at skulle være med til virtuel kaproning næste gang, så har du muligheden d. 9. januar 2021 hvor der er Jyske Mesterskaber og 2. afdeling af Mesterskabsturneringen.

Du kan stadig nå at tilmelde dig de Jyske Mesterskaber, fristen er d. 2. januar 2021.

Sådan så setuppet ud i Fredensborg Roklub, der også var med (foto: Fredensborg Roklub)