wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
I december måned havde alle roere, og læsere af DFfRs nyhedsbrev mulighed for at give deres mening tilkende om indholdet i nyhedsbrevet

I spørgeskemaet optrådte spørgsmål som ”Hvad synes du om længden på DFfRs nyhedsbrev” og ”Hvad vil du gerne læse mere om i DFfRs nyhedsbrev?”.

I alt 80 roere tog sig tiden til at besvare spørgeskemaet, og det er der kommet både relevant og brugbar viden ud af.

En overvejende del af besvarelserne ville gerne læse flere ”Gode inspirerende eksempler på, hvordan andre roklubber fastholder, og rekrutterer voksenroere”, men også ” Nye tiltag i organisationen DFfR” var et efterspurgt emne.

Hvad sker der så nu?

Besvarelserne viste en overvægt af roere, som synes nyhedsbrevet i 2017 udkom for hyppigt, derfor sættes frekvensen nu ned, og DFfRs nyhedsbrev udkommer fremover kun hver 14. dag. I 2017 udkom nyhedsbrevet fast hver fredag eftermiddag, dette bliver der også lavet om på i 2018. I 2018 vil nyhedsbrevet i stedet udkomme søndag formiddag, som størstedelen af besvarelserne ønskede.

Udover den nye dag og hyppighed, blev der efterspurgt mere unikt indhold i nyhedsbrevet, som der i 2018 vil blive sat fokus på, så læserne får nyt, friskt indhold til deres morgenkaffe søndag morgen.

Modtager du ikke DFfRs nyhedsbrev?

Tilmeld dig her, så får du nyhedsbrevet leveret direkte i din indbakke.