wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Nye medlemmer strømmer til Køge Roklub

Foto: Dorthe Jensen/Copenhagenloadstar

I Køge Roklub er der ikke langt fra tanke til handling. For små 14 dage siden tilmeldte klubbens rochef Mai-Britt Bille Køge Roklub til DFfRs nye rekrutteringsforløb – Kørekort til sikker roning på vand. Få dage efter gik klubbens SoMe ansvarlige Louise Birk Hansen i sving på Facebook og brugte billede-og videomateriale fra rekrutteringskampagnen. Annoncerne blev alle målrettet voksne mellem 35-59 år. Efter en uges annoncering er billedet helt klart. 24 nye medlemmer har meldt sig og er klar til at bruge 2 aftner i 5 uger for at opnå kørekortet til sikker roning på vand.

“Vi var to fra klubbens bestyrelse som deltog i DFfRs webinar om forløbet. Da det blev meldt ud, at vi skulle forpligte os til at finde min 10 nye for at være med i projektet tænkte jeg UPS, og var opsat på at vi skulle massivt fra land. Men at vi på så kort tid står med så mange tilmeldte havde hverken jeg eller bestyrelsen drømt om” fortæller Mai-Britt Bille, rochef Køge Roklub og fortsætter: “Lige nu knokler vi med at finde hænder nok til at kunne håndtere den store gruppe. Det glædelige er, at alle i klubben bakker op og det skaber en konstruktiv synergi.”

Målgruppen de fleste klubber drømmer om
Størsteparten af de nye medlemmer i Køge Roklub er mellem 35-59 år.
”I vores Facebook-opslag har vi lagt vægt på træning frem for hygge” fortæller klubbens SoMe ansvarlige Louise Birk Hansen og fortsætter: “Vi vil gerne vise, at vi er et aktivt fællesskab, hvor vi godt kan lide at træne og samtidig have det sjovt. I kampagnen fokuserer vi på coastalroning, og det er også den bådtype vi stiller til rådighed for vores nye roere. Vi er ved at leje ekstra coastalbåde ind, så vi har nok sæder til instruktionsforløbet”.

Du kan finde de rekrutteringsmaterialer som Køge Roklub har brugt, og mange flere via linket her på siden.