wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Weekendens Coastal DM og Danish Open Coastal 2024 blev en succes med glade roere og godt vejr

Middelfart Roklub har efterhånden god rutine i at afvikle coastalmesterskaber og det var også tydeligt at mærke ved lørdagens Coastal DM & Danish Open Coastal 2024.

Således havde klubben, som har flot udsigt til både den gamle og den nye Lillebæltsbro, også stablet et godt mesterskab på benene i lørdags, hvor glade coastalroere fik lov at dyste om medaljer på den 4000m lange bane.

Dagen igennem var der god stemning blandt roere, dommere frivillige og alle de andre coastalinteresserede, som havde taget turen til Middelfart for at overvære mesterskaberne. Og regattaansvarlig for DM Coastal, DFfRs coastaludvalg, Peter Froskov, har også kun ros til værtsklubben, for et velafviklet mesterskab:

”Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med Middelfart Roklub om afvikling af DM Coastal / Danish Open Coastalregatta. Det er tydeligt at mærke, at klubben gør alt for at skabe nogle fantastiske rammer for roere og gæster – og de er rigtigt gode til det. Det kan mærkes, at de har prøvet det før, for alt fungerer, og gæstfriheden er i top. En coastalregatta som denne kan vi ikke afvikle uden mange engagerede frivillige kræfter fra værtsklub, dommere og fra andre klubber, som bidrager før, under og efter regattaen”.

Dette års danske mestre i coastal

Ved lørdagens mesterskaber blev der udover forbundsmesterskabsmedaljer også uddelt fire sæt af de eftertragtede DIF DM-medaljer.

Her var det i særdeleshed Danske Studenters Roklub, som trak det lange strå, klubben rejste nemlig hjem med fuld plade i DIF DM-medaljer.

I damernes dobbeltcoastal (CW2x) roede de rutinerede Elisabeth Solbjerg Kaalund Keller & Samantha Don Robbins hurtigst gennem den 4000m lange bane.

I damernes dobbeltcoastal blev det et helt DSR-podie, for klubben vandt både guld, sølv og bronze.

I mixcoastal (CMix2x) kunne Calina Schanze & Thorleif Rud Lindholm træde op på det øverste podietrin.

I herrernes singlescoastal var det Castor Valbom Rasmussen, som tog sejren.

I herrernes dobbeltcoastal udgør Malte Birk & Peter Stenby det hurtigste klubhold til at gennemføre banen, selvom de på tid blev slået af kombinationsholdet Middelfart/Nyborg, så er det stadig DSR-holdet der løber med DIF DM-medaljerne.

DM-guldet gik til Malte og Peter, mens Brian og Roar kunne nappe et FM-guld, da de roede hurtigste tid, men som kombinationshold.

Stort tillykke til alle medaljevinderne ved weekendens Coastal DM & Danish Open Coastal.