wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
I fem dage indtager ungdomsroere og frivillige Bagsværd Sø, når dansk Forening for Rosport afholder den årlige Ungdoms Outriggerskole

Fra søndag den 10. til fredag den 15. juli 2016 vil Bagsværd Roklub, med omkring liggende områder, og Bagsværd Sø, syde af aktivitet, når stribevis af ungdomsroere og frivillige ledere fra hele landet mødes på Dansk Forening for Rosports årlige Ungdoms Outriggerskole for roere mellem 12 og 18 år.
De mange roere vil overnatte i telte og bruge roklubben som udgangspunkt for ugens mange aktiviteter på, i,  og omkring vandet. Dette års Ungdoms Outriggerskole vil bl.a. byde på instruktion i outriggede både, konkurrencer og med garanti op til flere vandkampe. Alle aktiviteter vil have stor fokus på sikkerhed.

Bagsværd Roklub har tidligere været vært for Ungdoms Outriggerskolen og Bagsværd Sø danner de perfekte rammer for ungdomsroning og outrigger roning. Derfor er det med glæde, at DFfR igen har fået mulighed for at lægge outriggerskolen i Bagsværd.


Foto: DFfR.

Bagsværd Sø fungerer som rostadion og træningslokalitet for ro-landsholdet. Med indrettede baner til roning gør det roningen ekstra sikker med rigtig gode muligheder for at fokusere på selve roningen.
For nogle af roerne er det første gang, mens andre er lidt mere øvede.
Men en ting er sikkert; de vil alle få en uge, hvor de vil blive bedre til at ro de outriggede både.


Foto: DFfR.

Roerne skaber venskaber og netværk på tværs af klubber og landsdele, som for manges vedkommende holder, når de unge roere rykker videre op i seniorrækkerne. De mange venskaber er med til at skærpe lysten til forsat at ro, og giver de unge et godt forhold til det at motionere.

Og at de unge roere vitterlig har det sjovt og får knyttet venskaber, ses tydeligt af, at flere af deltagerne også var med på sidste års outriggerskole, samt andre af Dansk Forening for Rosports aktiviteter.

Foto: DFfR.

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Michael Stein, Ansvarlig for afviklingen af Ungdoms-Outriggerskolen

e-mail: [email protected]
Martin N. Diedrichsen, Formand for DFfR Ungdom.

e-mail: [email protected] telefon 23 27 84 31,
Se også mere via linket til højre.