wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Selvom en lejr i 2020 var målet, og planlægningen var langt, så har DFfR besluttet at en ungdomssommercamp må vente til 2021

Desværre har coronakrisen også ramt DFfRs plan om at afvikle den sommercamp, der ellers var på tegnebrættet til afvikling i skolernes sommerferie 2020.

En arbejdsgruppe, bestående af ungdomsledere, et medlem fra coastaludvalget, og tidligere ledere og deltagere på DFfRs Ungdomslandslejr og Outrigger Camp, var i gang med at planlægge en sommercamp i Thorsminde til sommer.

Men på grund af coronakrisen, har arrangørgruppen besluttet at skyde lejren et år, så den først afvikles i 2021 Baggrunden er bl.a., at det ville være uhensigtsmæssigt at samle unge fra hele Danmark (og gæster fra Tyskland) til lejr i Thorsminde, hvor en af præmisserne er, at man skal være tæt sammen og sove i telt på kryds og tværs.

Arrangørgruppen har besluttet, at arbejdet med campen fortsætter, men at afviklingen bliver i 2021 i stedet, hvor det forhåbentlig danner grobund for en ny sommercamp for unge roere i Danmark.

Lejren kommer bl.a. til at have fokus på coastal- og inriggerroning, og forhåbentlig bliver der mulighed for at få en ekstraordinær oplevelse – nemlig roning på Vesterhavet.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du allerede nu reserverer uge 30 i din kalender for 2021.