wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Kampagnen ’Danmark Leve! som bl.a. DIF står bag, skal motivere danskerne til en sundere hverdag. Og alle foreninger under DIF kan tjene penge til klubkassen ved at sprede budskabet

Nedlukningen af Danmark har bl.a. betydet, at flere danskere ikke er kommet i gang med at motionere igen. Samtidig er mange store motionsevents blevet aflyst pga. forsamlingsforbuddet. Det er baggrunden for, at DIF, Team Danmark og Sport One Danmark nu lancerer en sundhedskampagne, som alle danskere kan blive en del af.

Via den digitale kampagne ’Danmark Leve!’ vil eksperter fra Team Danmark, OL-atleter og andre idrætsprofiler fra 7. september og fire uger frem guide danskerne til, hvordan de gennem små ændringer i dagligdagen kan skabe store resultater for deres fysiske og mentale sundhed. Og du kan hjælpe med at få ’Danmark Leve!’ på vingerne.

Det koster 150 kroner at deltage i kampagnen, hvor man først gennemfører et digitalt sundhedstjek, som giver en indikation på éns aktuelle sundhedsstatus, og derefter dagligt indtaster i kampagneapp’en, hvordan og hvor meget man motionerer, sover, spiser,  osv. Man optjener point alt efter ens valg. Og foreningsidrætten kan være med til at give plus på ”kontoen”.

Løbende vil der være gode råd, konkurrencer, opskrifter og særlige ugetemaer, som skal motivere deltagerne til at træffe sunde valg. Det handler ikke om at vinde eller tabe, men om at tage små skridt, som gør en stor forskel på den lange bane – for den enkelte dansker og for Danmark.

Hvordan tjener din forening penge?

DIF, Team Danmark og Sport One Danmark inviterer din forening med ind i fællesskabet med mulighed for at tjene penge til klubkassen. Foreningsmedlemmerne kan nemlig sælge ’billetter’ til ’Danmark Leve!’ – og som det fremgår længere ned, er det ganske nemt og foregår digitalt.

Hver billet, som er lig med en deltagelse i kampagnen, koster 150 kroner. Heraf ryger 40 kroner (uden moms) ned i klubkassen, mens det resterende overskud går til den fortsatte udvikling af dansk idræt igennem DIF og Team Danmarks arbejde. Det betyder, at hvis der er 500 foreningsmedlemmer, som alle både selv køber og sælger en enkelt billet til en ven eller et familiemedlem, så er der 40.000 kroner til klubkassen og et sundere Danmark.

Så nemt er det:

Alt, hvad du skal gøre for at komme i gang, er at klikke dig ind på www.danmarkleve.dk/forening og oprette et specifikt fundraisingprojekt under din forening. Herefter kan du downloade en flyer og materiale til sociale medier med dit projekts unikke kampagnekode. Din forening kan således vælge at oprette flere projekter, så der fx er konkurrence mellem holdene om, hvem der sælger flest billetter og dermed tjener flest penge til foreningen. For hver solgt billet, hvor din forenings kampagnekoder benyttes, lander der 40 kroner (uden moms) på foreningskontoen.

Pengene for salget af billetter vil blive udbetalt til foreningens NemKonto ved kampagnens afslutning, og det er kun foreninger med et CVR-nummer, der kan deltage.

I DIF, Team Danmark og Sport One Danmark håber vi, at du vil dele tilbuddet med resten af foreningen, og sprede budskabet om jeres fundraisingprojekter i Danmark Leve til jeres bekendte og til personer, som har særlig tilknytning til indsamlingsformålet. Sammen kan vi igen få danskernes sundhedskurve til at stige – endda med økonomisk fortjeneste til din forening.

Tilmeld dig kampagnens foreningsforum på Facebook på https://www.facebook.com/groups/307367570435055/members og læs mere om kampagnen på www.danmarkleve.dk

Danmark længe leve!