wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
I den kommende weekend bliver der for alvor taget hul på regattasæsonen med både Copenhagen Regatta og første afdeling af LDK turneringen

Af Bianca Toftebjerg, [email protected]

Lørdag d. 19. maj bliver der for alvor taget hul på dette års regattasæson. Odense Langdistance åbnede sæsonen i slutningen af april, men nu er det blevet tid til åres første kortbane regatta Copenhagen Regatta, men også årets første afdeling af langdistanceturneringen Gudenåens Gule Åkande i Randers.

Tilmeldingerne spænder bredt

Til Copenhagen Regatta er tilmeldingerne mange, og det er helt fra de små junior E roere og hele vejen op til mastersroerne. Også flere af de udtagende U19 roere, som i næste weekend skal til Junior EM i Frankrig er at finde på startlisterne.

Hele dagen vil der være livestreaming fra Copenhagen Regatta, find det på Dansk Forening for Rosports Facebook-side, via linket til højre.

Randers åbner sæsonen og sætter punktum for LDK værtskabet

Når Randers Roklub i denne weekend ligger de gule vendebøjer ud, så bliver det samtidig også for sidste gang – i hvert fald for nu.

Randers Roklub træder ud af turnusplanen, men sørger for at lukke af i fin stil med en veltilrettelagt regatta, og de tilmeldte hold er garanteret en god regatta i smukke omgivelser.

Og formand for Randers Roklub, Morten Hohwü melder om, at de i klubben er ved at være klar til lørdagens regatta:

”Vi havde møde onsdag aften, for lige at få de sidste detaljer på plads. Kortene er lamineret, bøjerne er hentet og ruten er clearet. Det eneste som vi ikke kan være helt sikre på, er hvor meget trafik der kommer til at være i Randers Havn om eftermiddagen på lørdag. Men ellers er vi klar til at tage i mod de 23 tilmeldte hold.”

Så befinder du dig i nærheden af Randers eller Bagsværd lørdag, så er der god grund til at slå et smut forbi en af de to regattaer, og opleve stemningen samt se lidt roning.