wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Ved årets VM i roning har vi en stor dag i vente

Torsdagens løbsdag ved VM skydes i gang om under en time, og vi har en stor og spændende dag i vente. I løbet af formiddagen har vi nemlig tre semifinaler på programmet, hvor der jo selvsagt er A-finalepladser på højkant – men også OL-kvalifikationspladser, såfremt vores hold slutter i top tre og netop går i A-finalen.

Første båd i aktion er M2- med Joachim Sutton (Roskilde) og Frederic Vystavel (KR) og slutter de to i top tre, er de ikke kun sikret at kunne ro med om medaljerne, så betyder det også at de kvalificerer en dansk M2- til OL i Paris 2024.

Samme betingelser gør sig gældende for W4- med Astrid Steensberg (DSR), Frida Sanggaard Nielsen (Bagsværd), Marie Johannesen (Roskilde) og Julie Poulsen (Odder) og for M4- med Bastian Secher (Roskilde), Christian Søndergaard, Kaare Mortensen & Magnus Valbirk (alle Holstebro).

I går blæste båden som M2- ror i, ned fra stativet lige inden kvartfinalen. Båden pådrog sig en del skader, som blev lappet sådan at den kunne komme på vandet og ro. Henover eftermiddagen i går, og her til morgen har vores samarbejdspartner Filippi arbejdet på at få udbedret skaderne.