wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Se hvem der er nominet til titlen i år

Dette års Award Night nærmer sig med hastige skridt, og på selve aftenen skal vi have uddelt en række priser. Det gælder bl.a. prisen til Årets Træner 2022, hvor tre kompetente trænere er blevet de endeligt nominerede.

Den første nominerede træner er Jan Noe fra Jels Roklub.

“Jan er en helt fantastisk ungdomstræner, og generelt et helt fantastisk menneske. I hans selskab kan det ikke blive kedeligt. Han er motiverende, forstående og vil aldrig presse en til noget men ikke selv er med på. Jan gør det sjovt at træne, og jeg får lysten til at blive ved. Det synes jeg er en vigtig kvalitet. Han er god til at sætte mål, som er realistiske og bedst for en selv.”

I Jels Roklub har Jan Noe formået at skabe et trygt, inkluderende og motiverende fællesskab for klubbens ungdomsroere, som også deres forældre kan nye godt af og mærke det gode ved.
Jan motiverer med sit altid gode humør de unge i et træningsmiljø, hvor han forventer ansvarlighed, sammenhold og seriøsitet. Herudfra skaber han plads til individualisme, sjov og udvikling, både som gruppe og som individ. Dette gør sig gældende uanset roerens ambitionsniveau – konkurrenceroer eller motionsroer.

Den anden nominerede træner er Jens Toft fra Hadsund Roklub

“Vores sejre i vores karriere gør Jens lige så glad som de gør os. Taknemlighed er et fesent ord, men det er hvad vi er – evigt taknemmelige for Jens’ store arbejde med os som både roere og mennesker.”

I Hadsund Roklub har Jens Toft, netop i år, været aktivt medlem i 50 år. På de 50 år har han været med til at skrive historie for klubben og han har opnået mange og flotte resultater i han virke som træner i klubben. Jens har banet vejen for mange kaproere gennem hans lange karriere inden for roning og i Hadsund Roklub. Han tror på roerne – også når de selv tvivler, og så er han i stand til at holde motivationen og lysten til at dygtiggøre sig, vedlige hos de roere som han træner.

Den tredje nominerede træner er Søren Madsen fra Holstebro Roklub

“Søren er ikke bleg for sparring med hans roere, han er ekstrem god til at lytte, både på vandet og på land. På vandet vil Søren have 100 procent koncentration, og det giver fart. På land er han ikke bleg for at fortælle ekstremt dårlige far-jokes, og det gør at man holder af ham.”

Søren Madsen er en træner der både kan rumme de ‘små’ og ‘de store’ roere i hans arbejde som træner i Holstebro Roklub. Han har fokus på den enkelte roere, men også på at udvikle hold frem mod resultater – som han har gjort det med JM4- der vandt sølv ved U19 VM i år. Som træner går Søren til rosporten og roerne med en professionel og rolig tilgang. Fordi han selv er en dygtig roer, så kan han teknisk tage et hold til et nyt niveau med de rette justeringer.

Hvem der bliver Årets Træner 2022 er endnu ikke afgjort, men afgøres via afstemning. Afstemningen er ikke offentlig, men foregår på den måde, at klubber, der er medlem af DFfR hver har en stemme mens DFfRs Kraftcenterklubber hver har to stemmer.

Årets Træner 2022 afsløres ved Award Night 2022, som i år afholdes i Holstebro Roklub, lørdag d. 19. november.