wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Se hvilke tre rotrænere der er sluppet gennem nåleøjet og er blevet nomineret til Årets Træner 2019

Louise Kelstrup
Louise har ikke meget erfaring som ungdomsleder og træner eftersom hun først begyndte i denne position i foråret 2019. Men ikke desto mindre har hun siden hun startede ved egen indsats skaffet klubben syv nye roere til en afdeling der var lukningstruet. Desuden har hun relanceret et fantastisk initiativ, der ikke har eksisteret i lang tid nemlig ved at arrangere en Tysklands-tur til Slesvig for de nye medlemmer.

Louise gjorde også alt det forebyggende arbejde for at klubben kunne deltage kunne deltage i et event for idrætsklubber i byen og takket være hendes ildhu og hendes inspirerende engagement omkring ergometer standen vandt klubben kr. 5000,- for den mest aktive stand.
Det er også hende der fik klubben til at deltage i “Øhop”, hvor to instruktører og fire hjælpere havde ca. 50 pers. der prøvede at ro. I efterårsferien afholdt hun for første gang roning for skolebørn og hun har kastet sig ud i at oprette pladser for børn, der ikke har mulighed for selv at betale kontingent. Endnu har Skanderborg Roklub ikke mange ungdomsroere, men Louises mål er 20 medlemmer ved udgangen af næste sæson og takket være hendes talent som igangsætter og hendes smittende humør er det nok et mål, som skal nåes.

Brian Sørensen
Hvis man bor i har brug for at smide et par unødvendige kilo, bor i nærheden af Nyborg og elsker ergometret som træningsmetode, så er det en rigtig god ide, at tage fat i Brian Sørensen. Brian har på 10 år udviklet rospinning i Nyborg Roklub til at blive et “brand”. Fem gange om ugen stiller han med et enormt engagement op som motivator, indpisker og super instruktør og formår at inspirere deltagere og i det hele taget folk omkring sig. Han sammensætter fed musik og laver nye intervalprogrammer, så konditionen konstant forbedres over hele sæsonen og gennem hans utrættelige drive og smittende humør får han alle mand på holdet til liiige at yde lidt ekstra watt.

Brian formår at stille sig til rådighed og indpisker for op til 100 personer om ugen, men dermed stopper hans ildhu ikke. Han indgår nemlig også som en arbejdsom og ambitiøs formand for Nyborg Roklub, hvor også kaproning indpasses i et sammenpresset skema. I det hele taget er Brian blevet et fantastisk forbillede for medlemmerne i Nyborg Roklub, der sætter stor pris på hans kærlighed for sporten.

Alexander Strarup
Alexander har udover at være fast træner i Bagsværd roklub i år været projekt træner for BLWX-gruppen. Hans træningsmiljø er præget af tryghed, sjov og ikke mindst benhårdt arbejde. Han har en meget afslappet, dog fokuseret tilgang til træning, planlægning og tankemønstre i roning og Alexander sørger for de bedste rammer, så roeren føler sig i trygge hænder, og kan fokusere på træning og restitution.

I træningen presser han roerne til at give alt, hvad de har og holder dem op på deres mål og delmål. Han spreder god stemning i Bagsværd Roklub og har altid lidt ekstra overskud, og det må siges, at være imponerende for han har også en familie med en datter på to år, venner og job, der skal passes ud over hans egen træning. Men han møder altid op til træning efter nattearbejde, småsygdom, fødselsdage osv., også selv om han er presset på tid.
Han påtager sig både ansvar for projekthold og klubhold, og giver gerne en hånd med hos andre trænere. Han sørger for træningsprogrammer til de interesserede, og deler gerne ud af sin viden. I det hele taget har Alexander bidraget til en meget positiv udvikling hos sine roere i Bagsværd Roklub.

 

Hvem der ender med at løbe med titlen som Årets Træner 2019 afsløres først til DFfR Award Night d. 30. november. Afstemningen er ikke offentlig, men foregår på den måde, at klubber, der er medlem af DFfR hver har en stemme mens DFfRs Kraftcentre hver har to stemmer.