wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Ergometer VM 2021 er online og du har mulighed for at kvalificere dig

Primærbillede: Dorthe Jensen, copenhagenloadstar

Som så meget andet, er næste års VM i ergometer også rykket online og herunder kan du blive klogere på, hvilke muligheder du har for at forsøge at kvalificere dig til finalen.

Der er to muligheder for at kvalificere sig til VM i ergometer, enten via Continental Qualification Pathway eller via Open Qualification Pathway. 

Continental Qualification Pathway foregår til de Britiske mesterskaber (BRIC), som i år er online, og finder sted d. 5. og 6. december. Tilmeldingen til BRIC lukker d. 23. november (find link i højre side). 

Open Qualification Pathway foregår fra d. 27. november 2020 til d. 7. februar 2021 og her kan du ro den distance du gerne vil kvalificere dig på, når det passer dig.

Løbskategorierne er delt op i tre grupper (find de tre grupper i Competitor Information Guide på side 7, 8 og 9), og i hver gruppe er der et begrænset antal pladser således er der kun to pladser videre i finalen til europæere gennem Continental Qualification Pathway i gruppe 1, mens der samme vej igennem kun er en plads videre i finalen i gruppe 2 og ingen mulighed for Continental Qualification i gruppe tre.

Du kan se en præcis, visuel illustration af de tre grupper og antallet af kvalificeringspladserne i Competitor Information Guide, som ligger i højre side/i bunden af siden.

Via Open Qualification Pathway er der i alt 10 pladser, og her handler det om at ro den hurtigste tid af alle, uanset kontinent. Det står dig frit for, at forsøge at forbedre din tid i løbet af kvalifikationsperioden.

Hvis du vil vide mere om kvalificeringsproceduren og det praktiske omkring at deltage i et virtuelt mesterskab, så kan du gå på opdagelse i de links som findes på siden her, hvor der er meget mere information at hente.

Ønsker du at forsøge at kvalificere dig til VM i ergometer, så kan du få dit deltagergebyr dækket af Dansk Forening for Rosport.

Video: Sådan kobler du op til Britisk Mesterskab
Hent video vejledning