wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Lørdag afholdt Næstved Roklub traditionen tro det årlige Sjællands Mesterskab i ergometerroning

I lørdags var første mulighed for at få tjekket op på indendørsformen, da ergometersæsonen blev skudt i gang med de Sjællandske Mesterskaber på Ellebækskolen afd. Kildemark, hvor Næstved Roklub i efterhånden mange år, har afviklet sæsonens første ergometerstævne.

Med 196 tilmeldinger og 130 roere til start, er stævnet deltagerantalsmæssigt nøjagtig lige så stort som sidste års stævne.

Selv var Næstved Roklub også fint repræsenteret og stod for 9% af deltagerne, dette inklusive Næstveds egen Guldfirer-roer Morten Jørgensen, der stillede op i den åbne herreklasse og om eftermiddagen roede en 200m sprint.

Men der er ingen tvivl om, at de Sjællandske Mesterskaber i ergometerroning i særlig høj grad er juniorroernes stævne. For det er her, der i mange klasser er fyldt godt op med tilmeldinger, og selv en håndfuld af Sønderborg Roklubs unge roere havde i lørdags fundet vej til Næstved for at være med.

Hvis du er nysgerrig på resultater og tider, så kan du finde dem i højre side/i bunden af siden. Her kan du også finde et link til det billedalbum fra dagen, som Concept2 Danmark har offentliggjort på deres Facebook-side.

Næste ergometerstævne der er i kalenderen, er Euro Slide Open og SkiErg mesterskab 2019 d. 7. december i Gladsaxe Sportshal.