wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
I fællesskab har Roklubben Skjold og Roforeningen KVIK skabt et nyt event for ungdomsroere

Det er søndag. Klokken er 9 om morgenen. Solen er så småt ved at bryde igennem det lette skydække, og der er en stille vind.

På trods af det lidt tidlige tidspunkt summer Skjold og KVIKs bådpladser af liv og unge stemmer. Der er fuld aktivitet, for Skjold og KVIK har arrangeret KredsKamp for ungdomsroere i Københavns Kredsen.

KredsKamp er en hold-battle på land og vand, og der er i dag kommet ungdomsroere fra Lyngby, Dragør, Skjold, KVIK og Furesø Roklub.

Roerne deles i fire hold på tværs af alder og klub, og efter at holdene har hilst på hinanden indbyrdes og fundet et kampråb, er de klar til at dyste mod hinanden i alskens forskellige konkurrencer.

Formiddagen står blandt andet på staffet i edonbåde og kajak, ringroning, ro-skydning og præcisions-roning i ergometer. Point bliver givet for god hepning, og det giver alt sammen smil på læberne og latter samt heppen og klap på skulderen blandt deltagerne.

Dagen afsluttes med Le grand finale, hvor Svanemøllen Strand bliver omdannet til arena for en edonstafet. Med kæmpe engagement og stor kampånd kaster deltagerne sig ud i finalen.

Finalen ender så tæt, at der skal målfoto til for at vurdere, hvem der løber med sejren. Ro-aktiviteten får skabt opmærksomhed om sig på stranden – så måske det giver andre lidt ro-nysgerrighed med hjem.

Kl. 15 sluttede arrangementet med medajleoverrækkelse til vinderholdene og kage og ingen tvivl om, at ungdomsroerne har haft en herlig dag i selskab med andre unge roere fra andre klubber! Eneste beklagelse er, at finalen kun er én gang og ikke flere.

Tusind tak til Skjold og KVIK for at puste liv i KredsKamp!

Næste KredsKamp afholdes i Lyngby Roklub til september – så glæd jer!