wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Ny pris til DFfR Award Night

Af Leif Thygesen, roinfo.dk

Dansk Forening for Rosport(DFfR) og roinfo.dk har indgået en aftale, således at nummer et, to og tre i Motionsturneringen 2018 vil blive hædret ved DFfRs Award Night lørdag den 24. november 2018 i Danske Studenters Roklub (DSR).

De tre øverst placerede hold i Motionsturneringen vil blive inviteret til at deltage i Award Night, der har deltagelse af blandt andet DFfRs protektrice Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte. Til vinderen af Motionsturneringen vil formand for DFfR, Henning Bay Nielsen, overrække en pokal, mens der vil være lidt mindre priser til nummer to og tre. I forvejen hædres ”Årets træner” og ”Årets Unge Kaproer” og desuden uddeles ”Årets initiativpris” til en dansk roklub, når de danske roere mødes til Award Night i DSR. Du kan læse mere om Award Night på roning.dk.

Både DFfR og roinfo.dk håber, at vinderklubberne i Motionsturneringen har mulighed for at deltage ved begivenheden, selvom invitationen i sagens natur kommer noget sent i forhold til arrangementet.

”Jeg er stolt og glad for, at Motionsturneringen nu får den plads i dansk roning, som den tilkommer. Med uddeling af en pris til vinderen af Motionsturneringen ved Award Night får motionsroningen den hæder, den fortjener, og det vil samtidigt være en flot måde at fejre Motionsturneringens tiende sæson på,” siger opfinder og administrator af Motionsturneringen, Leif Thygesen, roinfo.dk.

DFfRs formand Henning Bay glæder sig over samarbejdet. ”Tak til Leif Thygesen, for hans store arbejde med Motionsturneringen, som er et rigtig godt omdrejningspunkt for roning i mange roklubber. Det er sjovt, spændende og motiverende, og en vigtig aktivitet for roning, som DFfR gerne vil understøtte med uddeling af en pokal til vinderen af turneringen. At der kan laves en konkurrence om antal roede kilometer i roklubber er en god måde at vise aktivitet. Jeg glæder mig til at overrække en pokalen til vinderen som kan tituleres som ”DFfR danmarksmesterklub i Romotion”.