wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Sekretariatet er rundt i Danmark for at introducere eRoning til alle roklubber

Selv om solen skinner og det er ro-vejr, slår sekretariatet på tromme for ergometerroning. Assens Roklub har netop prøvet DFfRs virtuelle træner. I aftes var det Kolding Roklub.

Timmingen hænger sammen med, at inden længe åbner DIF en ny pulje til genstart af foreningsaktiviteter efter sommerferien, og  sekretariatet forsøger at forberede danske roklubber til den kommende vintersæson.

Alle roklubber i Danmark kan bestille et klubbesøg, og få mulighed for at afprøve eRoning hjemme i egen klub. Forbundet kommer med al udstyr. Klubben skal blot investere et par timer i at prøve eRoning og efterfølgende deltage i en snak om, hvordan eRoning kan bruges til at udvikle klubbens ergometer tilbud om vinteren. Ud over den praktiske afprøvning, leverer Sekretariatet en lille startpakke med billeder, tekst til egen hjemmeside, lokal pressemeddelelse samt ideer til fundraising. Klubber der siger ja til et besøg, får adgang til materialet.

Klubber, der ønsker et besøg og prøve eRoning, kan kontakte Anna Karina Gravad, se kontaktoplysninger her på siden.

Klubbesøget kan afvikles i uge 25-28.

Hvad er eRoning?

eRoning er et træningsunivers, hvor du kan ro sammen med en virtuel instruktør når det passer dig. eRoning er designet både til individuel træning eller holdtræning i en roklub. Den virtuelle instruktør tilbyder træning i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med. Læs mere på https://www.eroning.dk/

eRoning er for alle, der gider ergometerroning, uanset alder.