wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
eKaproning, hvor alle kan være med  

Mesterskabsturneringen er tilbage både som online og hybrid regatta. Helt lavpraktisk betyder det, at de to første runder udelukkende er online, mens den sidste og afsluttende regatta er hybrid, hvor du kan vælge enten at møde op i Middelfart og konkurrere i hallen sammen med andre. Eller du kan være med hjemmefra.

Løbslisten er gennemgående til alle tre regattaer og byder både på en 6km udfordring, 2 minutter så langt som muligt for de mindste juniorer, 2KM for U17-23 og den åbne klasse. Masters skal kun ro 1000 meter, så distancen er den samme på vand og land.

Åbent for tilmelding nu

Tilmelding sker i Regattahæftet. Vælg Mesterskabsturneringen hvis du vil tilmelde en roer til alle tre runder. Vil du kun tilmelde en roer til en af runderne, skal du bruge enten Sjællands, Jysk eller Fyns Mesterskaberne.

Datoerne for de tre runder er:

  1. Runde 1 = 27.11.2021.
  2. Runde 2 = 08.01.2022
  3. Runde 3 = 05.03.2022

Pris for deltagelse i Mesterskabsturneringen

Startgebyr

excl sædegebyr

Masters/Senior Junior A-B Junior C-D-C
Enkeltpersoner 400,- 300,- 200,-

Medaljer
Den endelige vinder i de respektive klasser kåres først når tredje og sidste runde er gennemført. 1, 2 og 3 i hver klasse modtager en specieldesignet medalje. Roere, der ikke er med fysisk til sidste afdeling i Middelfart, vil få medaljen eftersendt.

Hvis en roer skifter klasse hen over årsskiftet?

Fra start skal deltagerne tilmelde sig i den klasse de tilhører pr. 01.01.2022.

2’er og 4’er løb

Igen i år er det muligt kun at deltage i en af de tre enkeltstående events. Løbslisten fremgår af Regattahæftet. Som noget nyt er Sjællands, Jysk og Fynsk Mesterskaber er udvidet med holdløb. Disse løb er ikke en del af Mesterskabsturneringen.

2’er = tandem løb for senior og masters. 2 personer i hvert sit ergometer. Distancen er 1000M. Holdet ror samtidigt. Vinderen kåres på tid.

4’er løb = for juniorer. 4 personer i hvert sit ergometer. 3 minutter så langt som muligt. Vinderen er det hold, der ror flest meter på 3 min.

Til Fynske mesterskaber vil den klassiske 4×500 m stafet også være at finde på løbslisten, hvor roerne også skal mestre hurtige effektive skift.

Pris for deltagelse i kun en regatta – SM/JM og FM

Startgebyr

inkl sædegebyr pr. event

Masters/Senior Junior A-B Junior C-D-C
Enkeltpersoner 165,- 125,- 100,-
2’er 250,-
4’er 400,- 250,-