wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Værtsklubber til førstehjælpskurser søges

En donation fra TrygFonden gør det muligt at tilbyde medlemmer af danske ro-og kajakklubber 50 gratis førstehjælpskurser med plads til 16 kursister på hvert kursus.

Dansk Forening for Rosport og Dansk Kano og Kajak Forbund søger værtsklubber, der vil lægge hus til et førstehjælpskursus for alle medlemmer i danske ro-og kajakklubber. I skal have et lokale med plads til 16 personer + underviser.  Vi forventer at afvikle 50 kurser fordelt rundt i Danmark fra 1. oktober 2021 til 1. maj 2023

Vi forventer at afvikle

  • 10 kurser i perioden medio januar til maj 2022
  • 10 kurser i perioden juni til oktober 2022
  • 30 kurser i perioden november 2022 til 1. maj 2023.

Kurserne vil blive fordelt efter geografi og antal klubber i området. Målet er, at vi når hele Danmark rundt. Kun klubber, der har udfyldt formularen vil komme i betragtning.

En værtsklub er garanteret de første 8 pladser på kurset. Det er en forudsætning, at klubben råder over et lokale med plads til 16 kursister og en underviser.

Klubber, der får tildelt et kursus frem til og med oktober i 2022, får direkte besked inden december 2021. Næste ansøgningsrunde som værtsklub er oktober 2022.

Alle kurser frem til og med oktober 2022 bliver tilbudt medlemmerne gennem DFfR og DKFs nyhedsbreve. Er du ikke allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du gøre det ved at scrolle helt ned i bunden af siden her.

Har I behov for yderligere pladser, kan et helt klubkursus købes hos Hjælp Til Liv, læs mere om det her.

Medlem af?
Oplysninger på kontaktperson i klubben