wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Eventet afholdes sammen med Sorø Regattaen den 6-7. juli 2024.

I år er Sorø Regattaen officielt Nordisk Mesterskab for juniorer. Nu følger masters roerne trop og alle nordisk mesterskabsløb vil være samlet i Sorø fra den 6-7 juli.

”…Sidste år gennemførte vi Nordic Masters på Bagsværd Sø med lidt over 300 sæder hvilket var et absolut minimum. Trods ihærdig kommunikationsindsats, er det ikke lykkedes os at få gang i de internationale tilmeldinger. Det har sendt os i tænkeboks. I Københavns Regattaforening fik vi ideen om at lægge vores masters event sammen med Sjællands Regattaforenings junior event, således at vi har alle Nordiske Mesterskaber samlet i en weekend. Heldigvis er Sjællands regattaforening med på legen. Løbslisten er ved at blive trimmet til således at vi kan udskrive de mest essentielle mastersløb. Jeg er særdeles glad for, at beslutningen er truffet i god tid, så vi kan melde klart ud og roerne kan nå at ændre i deres sæsonplanner” siger Reiner Modest, formand Københavns Regattaforening.

Når arbejdet med at få tilrettet løbslisten er afsluttet, vil der komme en kort info blandt andet i facebook gruppen for mastersroning i Danmark.