wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Dette års Award Night blev en festlig og flot affære i TV MidtVest lokalerne på bredden ved Vandkraftsøen i Holstebro

I samarbejde med Holstebro Roklub og i de flotte lokaler som TV MidtVest råder over, med udsigt over Vandkraftssøen, kunne Dansk Forening for Rosport åbne dørene og byde velkommen indenfor til historiens fjerde DFfR Award Night, og den første af slagsen i Jylland.

Naturligvis var H.K.H. Prinsesse Benedikte, der er protektor for forbundet, inviteret og deltog i aftenen, der startede på plænen foran Holstebro Roklub, hvor Prinsessen foretog det første spadestik til det nye Søsportens Center Holstebro, og borgmester i Holstebro, H.C. Østerby, tog det andet.

Priser, pokaler, nåle, medaljer og musikalsk underholdning

Traditionen tro, så skal der uddeles en række priser og hædringer ved Award Night – deraf navnet – og dette års udgave blev ingen undtagelse.

Udover de tre priser, Årets Initiativ, Årets Træner og Årets Unge Kaproer, samt pokalen til vinderen af dette års Motionsturnering administreret af roinfo.dk, så kunne vi også uddele både kaproningsnåle og et ærestegn.

Vinderne

For motionsturneringen så var det, for andet år i træk, Egå Rosport der modtog den fine pokal, da de i år har roet 633,844 km/medlem. Andenpladsen gik til Randers Roklub med 620,284 km/medlem og tredjepladsen til Aalborg Dame Roklub med 592,455 km/medlem.

Årets Initiativ 2022 skal findes i Roskilde Roklub, der har startet ’Roskole for voksne’ og arbejdet benhårdt for at gøre op med plejer. De to andre nominerede klubber var Humlebæk Roklub og Rødvig Roklub.

Titlen som Årets Træner 2022 gik til Søren Madsen fra Holstebro Roklub, der i mange år har været en vigtig hjørnesten i klubben. Også nomineret til prisen var Jan Noe fra Jels Roklub og Jens Toft Christiansen fra Hadsund Roklub.

Årets Unge Kaproer 2022 skal findes i Bagsværd Roklub og hedder Elias Ellehammer, som har vist stor omstillingsparathed og været en del af et JM4- projekt der primært foregik i Holstebro. Christine Cardel fra DSR og Oliver Bach fra Randers Roklub var også nomineret til prisen.

De tre unge kaproere som i år var nomineret til titlen Årets Unge Kaproer 2022

Ærestegn til Kasper Haagensen og kaproningsnåle

Udover de fastsatte priser, blev der også uddelt en række andre hædersbevisninger ved aftenen. JM4- der i sommers vandt U19 VM sølv, fik overrakt DFfRs Kaproningsnåle i sølv og træner for holdet, Søren Madsen, fik overrakt trænermedaljen.
Det var HB-medlem Bo Kaliszan som overrakte kaproningsnåle til og trænermedalje til de fem.

Fra venstre: Elias Ellehammer (Bagsværd), Simon Mikkelsen (Holstebro), Søren Madsen (Holstebro), Bo Kaliszan (Roskilde), Christian Søndergaard (Holstebro) og Tobias Kramer (Holstebro)

Også Kasper Haagensen (DSR) blev hædret på aftenen, da DFfRs Hovedbestyrelse, efter en flot indstilling, kunne tildele DSR-formanden DFfRs Ærestegn, som blev overrakt af H.K.H. Prinsesse Benedikte, under stående bifald fra salen.

Afslutningen på det helt officielle program blev med et musikalsk indslag fra Tværfløjtenist Janne Thomsen og Guitarist Jakob Bangsø der gav to numre til alle de fremmødte gæster og H.K.H. Prinsesse Benedikte.