wave Created with Sketch.
Se alle nyheder

I forlængelse af evalueringerne efter OL er det mandag d. 9/9 -2024 blevet offentligt at Mads Haubro Petersen ikke fortsætter som landstræner i Danmarks Rocenter ind i næste olympiade.

Mads har siden 2006 været en meget værdsat landstræner og har spillet en stor rolle i de mange succeser landsholdet i roning har præsteret frem til i dag. Særligt Mads’ betydning for Fie Udbys OL-sølvmedalje i 2012 og Anne Dsane Andersen og Lærke Berg Rasmussens OL-bronzemedalje i 2016 skal fremhæves som højdepunkter i den lange karriere som hovedansvarlig landstræner for de danske kvinder.

Med OL i Paris som kulmination, står vinduet for forandringer åbent og timingen for at træde ud af landsholdsarbejdet er den rigtige.
Danmarks Rocenter skal i den næste olympiade arbejde en større forandring ind i organisationen og derfor er det også vigtigt, at det nye team og den nye landsholdsgruppe får tid til at etablere sig solidt og så tidligt som muligt. Hen over efteråret skal det fremtidige elitesamarbejde med Team Danmark falde på plads og elite- og talentstrategierne skal have et grundigt eftersyn.
Med et dyk i resultaterne gennem sidste olympiade og ved OL i Paris, hvor det ikke blev til finaledeltagelse for nogen af de fire danske hold, bliver der lige nu arbejdet på en større forandring af dansk kaproning. Det er forandringer der strækker sig hele vejen fra ungdomsrækkerne til de dygtigste eliteroere.