wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
En af landsholdets tro støtter siger farvel efter mange år i DRCs tjeneste

Af DRC Pressechef Svend Bertil Frandsen

Efter ikke mindre end 14 år i DRCs tjeneste har landsholdets tro fysioterapeut Anders Madsen valgt at sige stop. Anders har gennem alle de år forebygget, behandlet og forebygget skader, så landsholdsroerne har haft de bedste forudsætninger for at skabe resultater. Sideløbende med sin egen private praksis på Østerbro har Anders tilbragt mange timer i Rocentret samtidig med, at Anders har været på farten ca. 40 dage om året med landsholdet. Men nu er tiden kommet, hvor Anders gerne vil hellige sig mere tid til sin egen private klinik og familien.

”Jeg synes, det har været den rigtige timing, at slutte nu. Der sker mange nye ting og der er i øjeblikket meget omstrukturering i DRC og det er smartere, at der kommer nogle nye ind over til at bygge nogle nye ting op. Det har været nogle svære overvejelser, men jeg tænker også, at der et tidspunkt, hvor man skal prøve noget nyt”, siger Anders Madsen og fortsætter.

Svær beslutning
”Det har været en rigtig svær beslutning, men jeg havde allerede været seks år hos basketball forbundet og to år hos badminton forbundet før jeg kom til roning, så jeg har brugt rigtig meget af min fritid på at rejse rundt og være i centret om aftenen. Jeg kommer til at savne det meget tætte forhold, jeg har fået til mange af roerne utrolig meget, men jeg synes tiden er kommet til at trappe ned og blot have en enkelt arbejdsplads”, siger Anders Madsen, der specielt vil huske de to OL (London og Rio) og behandlingsforløbet omkring Mette Dyrlunds blodprop som oplevelser, der har fået en special plads i erindringen.

Sportschef Lars Christensen er ked af, at DRC nu mister en tro støtte, men forstår naturligvis baggrunden for Anders´ beslutning. ”Anders mener, at tiden er inde til, at han gerne vil prøve noget andet og det er vi selvfølgelig kede af, men vi er også meget taknemmelig for alle de år, som Anders har brugt på dansk roning”, siger Lars Christensen.

Anders stopper ved udgangen af maj måned.