wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
I 2024 har vi igen fornøjelsen af at udbyde fire oplevelsesture i samarbejde med DFfRs Tur og Motionsudvalg

Turen går til…

Selvom vi stadig har meget vintersæson tilbage, så er det nu ved at være tid til at se frem mod 2023 og de ferietilbud som du kan komme med på til sommer.

Danmark Dejligst… oplev ‘smørhullet’ i Limfjorden 

Danmark er jo stadigvæk dejligst – så vi fortsætter med den efterhånden velkendte ”model”: to kortere sommer-oplevelsesture i en ny del af Danmark – ”halv-uges ture” så at sige – med fast overnatningssted og gode sovepladser og bade- og toiletforhold samt mulighed for nogle dages roning ud i forskellige retninger på gode, solide heldags-roture – intet landhold, lækker forplejning tilberedt og nydt i fællesskab – og samtidig med tid til aftenhygge og godt samvær med rokammerater fra mange andre klubber! En tur for roere, der enten ikke har så megen tid – eller måske knap så mange kræfter – eller som simpelthen bare synes, en kortere tur passer bedre for dem!

Tur 1 starter søndag den 21. juli til aftensmad – og slutter med morgenmad torsdag den 25. juli
Tur 2 starter torsdag den 25. juli til aftensmad – og slutter med morgenmad mandag den 29. juli

Læs alt om turen, ved at klikke her

Spørgsmål rettes til turlederne:
Lise og Allan Pedersen, Aalborg
Tlf. 2890 4970 – 5035 0231
eller e-mail: [email protected] – [email protected]

Oplev skønne Mariefred i Sverige

DFfR laver to ture i sommeren 2024 til Mälaren ved byen Mariefred i Sverige, -og det bliver sjovt.Mariefred er en gammel svensk by fra 1605, som ligger tæt på Gripsholm slot, grundlagt 1380 og overtaget af Gustav Vasa i 1526. Mariefred er lille og meget hyggelig med små butikker, cafeer og indkøbsmuligheder. Desuden er der fin badestrand lige ved campingpladsen, som vi nok også skal få glæde af. Der er ca 8000 større og mindre øer i Mälaren, som med 1140km2 er Sveriges 3. største sø. Vi ror ud og kigger på nogle af dem, og håber blandt andet, at det vil blive muligt at ro ud, hvor Birka, Sveriges første by, lå.

Tur 1 fra søndag eftermiddag den 28. juli til fredag den 02. august, formiddag dvs. 4 hele rodage.
Tur 2 fra fredag den 02. august sidst på eftermiddagen til onsdag den 07. august formiddag dvs. 4 hele rodage.

Læs alt om turen ved at klikke her

Nærmere oplysninger samt svar på evt. spørgsmål kan du få hos en af turlederne:
Marie Valeur, Kalundborg Roklub,
tlf. 3066 9519, [email protected]
Bo Brodersen, Kalundborg Roklub,
tlf. 4183 3842, [email protected]

Tilmelding:

For begge ture gælder det, at vi åbner for tilmeldingen til januar 2024. Nærmere bestemt den første søndag januar i 2024. Så her skal du holde øje med roning.dk og med din mailindbakke, hvis du altså er på vores nyhedsbrevsliste. Ellers kan du komme det ved at klikke lige her