wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Klar udmelding til klubber og roere

KU/DFfR ikke forventer at udsende et U19 landshold til U19 EM i Beograd, Serbien, d. 26.-27. september. Udsendelsen sker kun, såfremt COVID-19 situationen i Europa forbedrer sig markant og fører til at udenrigsministeriet ændrer sin rejsevejledning til Serbien. Det kan oplyses, at DIF anbefaler, at specialforbundene følger myndighedernes rejsevejledninger, ligeledes vil forsikring ikke dække corona-relaterede sygdomme i forbindelse med rejse til lande med rejse-restriktioner.

Dette betyder, at der ikke afholdes udtagelsesløb til U19 EM ved Aarhus Open, men alene Baltic Cup udtagelser, og klubber og kraftcentre bør agere derefter.

Vi er klar over, at dette er en trist beslutning, og vi har forståelse for den skuffelse den må medføre – ikke mindst hos Jer roere, der ikke får mulighed for at repræsentere Danmark i Jeres sidste juniorår. Vi vil I den forbindelse takke alle roere, trænere og ledere for den fortsatte hårde træning og opbakning til kaproningsaktiviteterne, der trods alt har og vil finde sted i denne sæson.

Hvis I har spørgsmål til ovenstående, bedes I henvende Jer til KU eller ungdomslandstræneren.