wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Læs hele invitationen herunder

Deltagere: U19 roere med potentiale til U19 VM/EM og Coupe de la Jeunesse (drenge og piger) indbydes til en U19 weekendsamling i Sorø Roklub, Frederiksvej 33, 4180 Sorø.

Formålet er at vurdere niveauet for U19 gruppen, for hvem målsætningen om deltagelse ved Junior VM/EM eller Coupe de la Jeunesse 2020 er realistisk.

Det er klubbernes opgave at tilmelde roere til samlingen, som opfylder ovenstående formål.

Vurdering af teknisk og fysisk potentiale i truppen

Formålet er at give DRC og de deltagende trænere en mulighed for at vurdere roeres tekniske og fysiske niveau forud for sæson 2020.

Til den kommende sæson, vil strukturen omkring U19 aldersklassen blive ændret. Ændringerne vil blive gennemgået på det årlige KU-seminar den første weekend i november. Efterfølgende vil der på denne samling være en grundig gennemgang af den nye struktur for U19 roerne og -trænerne.

Foreløbigt program

Fredag d. 8/11

Fra 17.00: Indkvartering i roklubbens ergometerrum eller i Værkerne (stedet hvor der afholdes mandskabsledermøde til Sorø Regatta)

Lørdag d. 9/11

7.00-8.30: Morgenmad i roklubben for dem der overnatter fra fredag.

9.00: Velkomst – alle er klar til at gå på vandet direkte herefter.

9.15: Første pas på vandet

12.00: Frokost i roklubben.

I middagspausen: Trænermøde med fokus på kommende sæson.

Eftermiddag:  Andet pas på vandet

Efter andet pas: Roermøde med fokus på den kommende sæson.

18.00: Aftensmad i roklubben

Søndag d. 10/11

7.00-8.00: Morgenmad i roklubben

8.30: Første pas på vandet

11.30: Frokost i roklubben

Eftermiddag: Andet pas på vandet

15.30-1545: Afslutning

15.45: Hjemtransport

Praktisk

Overnatning bliver i roklubbens ergometerlokale og i den store sal i Værket.

Det er muligt at overnatte fra fredag til lørdag. Til de som overnatter fra fredag, vil der være morgenmad lørdag. (husk madpakke til fredag aften, hvis I kommer der).

Husk underlag/madras og dyne/sovepose.

Træner kan overnatte i et separat trænerrum i Værket.

Der vil være bådtransport fra/til Bagsværd via Roskilde til Sorø. Der bliver også kørt en transport fra Jylland over Fyn. Kontakt Anders Andreasen, DRC [email protected] for at booke plads.

Pris: 350 kr per person (både roere og trænere). Afregning foregår på mobilpay direkte til Sorø Roklub i forbindelse med samlingen!

Persontransport er for egen regning og trænere er naturligvis ansvarlige for deres roere. Både i forbindelse med transport og igennem resten af weekenden.

Alle roere overnatter i klubben/Værket – også roere fra nærområdet!

Vinterroningsreglement

For at undgå uklarhed om hvilket reglement der skal følges til samlinger og træningslejre, hvor DRC er arrangører, er der i samarbejde med sikkerhedsudvalget blevet udarbejdet et vinterroningsreglement som er godkendt at DRCs bestyrelse. Reglementet slår fast at DRC er ansvarlige for sikkerheden. Klubben som stiller faciliteter til rådighed under samlinger/træningslejre har ikke et sikkerhedsansvar ved vinterroning.

Vinterroningsreglementet er vedhæftet og kan desuden findes her på roning.dk. Læs reglementet grundigt igennem. Det er muligt at der kræves dispensation hos jeres egen bestyrelse, selvom det er DRC vinterroningsreglement der benyttes. Det er jeres ansvar at få en afklaring med jeres egen klub/bestyrelse.

Bemærk venligst at det er blevet obligatorisk for alle roere OG trænere at bære redningsvest (§11) (svømmevest er ikke tilladt). Man er naturligvis selv ansvarlig for at medbringe disse.

Roere under 18 år skal ifølge reglementet medbringe en forældreerklæring som roeren tilladelse til at deltage i vinterroning under DRCs vinterroningsreglement. Man er velkommen til at udarbejde sin egen erklæring, men for en nemheds skyld er der vedlagt en skabelon til denne indbydelse som I er velkomne til at benytte. Forældreerklæringen afleveres ved samlingens start lørdag morgen.

Bekræftelse af invitation

Så vi har et konkret overblik over trænere og roere som deltager, beder vi om en tilmelding af den enkelte roer og træner. I tilmeldingen udfylder I også om hvorvidt I overnatter mv.

Både roere og trænere SKAL udfylde tilmeldingen, så Silkeborg Roklub har et overblik over mad og overnatning.

Tilmeldingen foregår elektronisk, find direkte link i højre side/i bunden senest mandag den 4. november.

(Hvis du ønsker at tilmelde flere personer, skal du trykke på ”Submit another response”, når du har udfyldt en tilmelding)

(Ved problemer med tilmelding/bekræftelse af invitation skriv eller ring til Anders Tranberg Andreasen, find kontaktinformation her på siden)