wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Og nu skal flere være med....

Ulkebøl Skole har i løbet af foråret været i gang med skoleroning og Dansk Forening for Rosports undervisningsforløb ”Attention… GO!”. Eleverne har både i teori og praksis lært det korrekte rotag med udgangspunkt i ergometer.

Skolen er den første, der har lånt RoBattles ergometertrailer med 12 ergometre i. Dette har givet skolen mulighed for, i en længere periode, at sætte roning på skoleskemaet.
I samarbejde med Nordborg Roklub har eleverne været på vandet, hvor de rigtig har kunne prøve deres nye viden af i praksis.

Som en del af Attention… GO!-forløbet deltog klassen i den landsdækkende skoleturnering Danmarks Stærkeste Klasse, hvor 7. C roede sig hele vejen til finalen. Ved finalestævnet blev det til en flot 2. plads, som lærer Jesper Olsen og eleverne var yderst tilfredse med.

Det er dog ikke kun eleverne fra Ulkebøl Skole, der har knoklet i maskinerne. Også skolens lærere har i løbet af maj måned været en tur i maskinerne, hvor de som hold dystede på 2000 meter og individuelt på 500 meter.

Som følge af forløbet med ”Attention… GO!” og muligheden for at låne ergometertraileren, har Jesper Olsen arbejdet for at sætte roning på dagsordenen i Sønderborg Kommune. På den måde bliver det muligt at brede roning ud til endnu flere skoleelever i kommunen. Kommunen, lærere og skoleelever er begejstrede, og det er RoBattle også. Godt gået!