wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Ordningen der ikke kun gavner din klub, men også giver dig mulighed for at få et skattefradrag

100 indbetalinger over 200kr på et år – det er alt hvad det kræver, for at bibeholde ordningen.

Med fastholdelse af ordningen har vi nemlig dokumentation for, at klubber og forbund kan modtage arvebeløb uden at betale arveafgift. Og for dig, der bare har lyst til, at give en pengegave, så giver ordningen mulighed for at du kan få skattefradrag af det beløb du donerer, når det er mellem 200kr og 17.000kr.

Med et minimum på 100 indbetalinger henover et helt kalenderår, og i et forbund med 150 roklubber, så skal det kunne lade sig gøre, igen i år. Det kræver blot, at ét medlem, fra to ud af tre danske roklubber, har lyst at betænke deres egen (eller en anden roklub) med et gavebeløb på minimum 200kr.

Donationen er som udgangspunkt anonym og givet til Dansk Forening for Rosport. Men ordningen er fleksibel, og udover at du selv kan vælge hvilket beløb, du har lyst at donere, så kan du også øremærke din donation til eks. ungdomsarbejde eller køb af nye årer.
Vil du øremærke din donation til noget bestemt i roklubben, så kan du anføre dit ønske på overførslen.

Må klubben få oplyst, at beløbet kommer fra dig, skal det ligeledes angives ved overførslen af donationen.
Løber du tør for tegn i overførselsteksten, kan du altid sende en mail til bogholder Anne Monrad på [email protected] og angive dato for overførsel og beløb, samt ønsket følgetekst. Så sørger hun for, at klubben får de oplysninger du ønsker.

Sådan gør du:

Donationen via bankoverførsel:
Reg. nr. 4180
Kontonr. 1552198
med oplysning om navn, adresse, personnummer og eventuelt ønske om hvilken klub, der skal modtage donationen. Husk at angive om klubben må få oplyst at donationen kommer fra dig.

Betingelser for at benytte DFfRs gavegiro

For at en donation kan blive fradragsberettiget for giveren, skal giveren oplyse CPR-nr., navn og adresse ved donationen.
Virksomheder kan også donere et beløb – de skal oplyse deres cvr nummer.
Beløbet, som en donor donerer, må ikke være betaling for opnåelse af en rettighed. Eksempelvis betaling af kontingent, bådleje eller deltagelse i arrangementer.