wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Vær med og giv dit bud på 'Årets Unge Kaproer' 2019

I mange danske roklubber ligger der et dedikeret talent- og trænerarbejde til grund for at dansk roning stadig har en stor, ung talentmasse som vi gennem sæsonen har kunnet følge ved diverse kaproninger i ind- og udland.

Med titlen som ‘Årets Unge Kaproer’ følger der et skulderklap og en anderkendelse til roeren om, at han/hun i den forgangne sæson har gjort et godt stykke arbejde på vand såvel som på land. Og selve formålet med prisen er, at sætte fokus på og hædre en ung kaproers ekstraordinære indsats og initiativ for at blive ikke kun en dygtig kaproer, men samtidig at bidrage til at hele det hold roeren roeren er en del af, også forbedres.

Kriterierne for at blive indstillet til prisen er følgende:

1) Roeren skal være født 1. januar 1997 eller senere.
2) Roeren har gennem sæsonen vist bemærkelsesværdigt initiativ og indsats i sin træning
3) Roeren har gennem sæsonen vist bemærkelsesværdigt initiativ og indsats på at udbygge sine kompetencer som roer (faglige, personlige, sociale)
4) Roeren har gennem sæsonen været en central person i udviklingen af det/de hold, vedkomne har været en del af.
5) Roeren har gennem sæsonen gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling i sine præstationer

Indstillingssiden finder du link til i højre side, hvor du kan indstille frem til d. 24. oktober 2019.

Blandt de indstillede udvælger en priskomité de tre kandidater, som endeligt nomineres til titlen som Årets Unge Kaproer. De tre roere præsenteres forud for arrangementet på roning.dk.

Alle tre kandidater får deres del af rampelyset, når de efterfølgende vil blive inviteret til Award Night d. 30. november 2019, hvor vinderen blandt de tre bliver offentliggjort