wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
En imponerende trio af dansk ronings helt store spirende talenter er blevet nomineret til til titlen som "Årets unge Kaproer"

En pris-komité bestående af Formanden for Kaproningsudvalget (Morten Espersen), den Kaproningsansvarlige i DFfRs bestyrelse, Ungdomslandstræneren (Nils Henrik Stene) og en udpeget Kraftcentertræner har udpeget tre kandidater, der er nomineret til titlen som ”Årets unge Kaproer”

Frida Sanggaard Nielsen
Frida har gjort lynkarriere i rosporten de sidste år. I 2016 blev det til junior VM-sølv i JW2- og i 2017 var det sort uheld at en knækket svirvl på opløbsstrækningen i finalen var skyld i en manglende medalje ved U23 VM. I 2018 har Frida også gjort sig positivt bemærket med sin indsats omkring den nye tunge damefirer, som på trods af lav gennemsnitsalder og kort samarbejdstid alligevel formåede at blive nummer fire ved VM i Plovdiv. Frida udviser en helt unik gejst og lyst til roning, og samtidig viser Frida også gejst og vilje til menneskerne hun har omkring sig, både i daglig træning og til konkurrence. Frida er social, humørfyldt og meget afholdt blandt sine klub- og holdkammerater og har på alle måder bevist, at man som roer har mulighed for at præge sig selv og sit træningsmiljø med en lattermild, men meget seriøs tilgang til sporten.

Christian Hagemann
Christian er en fighter af guds nåde. Han har ikke altid haft forudsætningerne for at lykkedes som roer, men resultaterne viser, at Christian har mange gode år foran sig i rosporten. Han kæmper som en løve, når han sidder i båden, men han besidder også andre facetter som han skal hyldes for. Han har en eminent arbejdsmoral og en vedholdenhed som kun få kan følge. Han træner intenst og målrettet, og det er lige præcis det, der har givet ham det høje niveau, som har bragt ham til sølvmedalje i BLM2x i sæson 2017 og intet mindre end to A-finaler i 2018.

Magnus Valbirk
Magnus Valbirk er kendt for at være en motor. Dog ikke kun i båden, også på land. Han er en indpisker og folk omkring ham kalder ham en ”legende” i roklubben. Det bliver han kaldt fordi han er inddragende, social og ansvarlig for alle han har omkring sig i Holstebro Roklub. Han besidder en stor evne til at kunne se sammenhængende i et bredt og langsigtet perspektiv og lige præcis derfor er han vigtig for dansk ronings fremtid. For ikke alene er Magnus en ung roer med stort potentiale. Han forstår også at favne sit klubmiljø og hjælpe næste generation på vej. Og det er en evne vi til alle tider har været afhængig af i dansk roning.

Prisen som ”Årets unge Kaproer” bliver overrakt af DFfRs Protektor H.K.H. Prinsesse Benedikte

  • Kontakt:
    Tlf.:
    Mail: