wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Henrik Mortensen stopper som træner i Danmarks Rocenter pr. 31.januar 2020.

Henrik Mortensen har løst sine opgaver tilfredsstillende og med et meget stort engagement for rosporten. Alligevel har det været nødvendigt at opsige ham på baggrund af nødvendigheden for at reducere antallet af trænertimer, som er en del af flere reduktioner i aktiviteterne for 2020 for at stemme budgettet i forhold til de tildelte økonomiske midler fra Team Danmark.

Henrik har arbejdet ihærdigt i sin deltidsstilling på 27,5 ugentlige timer, og han vil indtil ansættelsens ophør fortsætte sit arbejde med letvægtsdamerne, indsatserne omkring dame-otteren, som DRC er involveret i og med opgaverne i den åbne dameklasse.

Henrik Mortensen, der blev ansat 1.marts 2018, ærgrer sig over at han ikke får mulighed for i fremtiden at sætte sit aftryk på de forskellige både i dameklasserne i DRC. ”Det har været spændende at få lov til at arbejde i Danmarks Rocenter. Jeg har været glad for at være her og jeg synes vi står over for nogle meget interessante udfordringer. Derfor ærgrer det mig selvfølgelig også, at jeg er nødsaget til at stoppe det samarbejde, jeg har haft med nogle af Danmarks mest talentfulde roere.”

Sportschef Finn Trærup-Hansen beklager også situationen og siger: ”Det handler om at tilpasse og prioritere vores aktiviteter til det budget, der er til rådighed, og det har desværre været nødvendigt at inddrage landstrænertimer. Det er naturligvis beklageligt i forhold til indsatsen i 2020, men også for satsningen frem mod 2024. Henrik har arbejdet engageret og vi ønsker ham held og lykke fremover.”

I stedet for Henrik Mortensen træder Ungdomslandstræner Nils Henrik Stene ind for at løse de presserende opgaver, der vil opstå i forbindelse med reduktionen af timetallet for landstrænerne.