wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Knap 400 elever dystede om at blive Gladsaxes Stærkeste Klasse

Onsdag d. 21. marts dannede Bagsværd Roklub rammen om et spændingsfyldt Skole OL rostævne. Knap 400 elever fra Gladsaxe Kommunes skoler var mødt op for at dyste om finale pladser til Skole OL Finalen i Aarhus til juni.

Taget lettede og der var kamp til stregen! Først var det 6. klassernes tur til at dyste i maskinerne og i 2 heats dystede de ni 6. klasser om finalenpladsen. Der blev kæmpet bravt og heppet på klassekammeraterne. Efter 4000m og en tur i romaskinen for alle klassens elever, blev det 6. a fra Bagsværd Kostskole der løb med sejren. De kan nu se frem til en fed tur for hele klassen til Skole OL Finalen i Aarhus.

Syv 7. klasser skulle i to heats kæmpe om den hurtigste tid og dermed en plads i finalen. Også her var der kamp til stregen og tæt ræs mellem klasserne.
Det blev dog 7.a fra Bagsværd Skole der løb med sejren og en tur til Aarhus til juni.

Udover kåringen af klassekonkurrencen blev også de tre hurtigste piger og tre hurtigste drenge, fra hhv. 6. og 7. klasse, kåret i 200m sprintkonkurrencen. Der blev hængt medaljer om halsen og givet et års gratis kontingent til Bagsværd Roklub.

Tak for en fantastisk dag i Bagsværd Roklub og ikke mindst tak for den store og velorganiserede indsats fra folkene bag stævnet.