wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Det er Bagsværd Roklub som ligger lokaler og både til lejren, og spørger man lederne er klubben ideel til at afholde campen i

Af Bianca Toftebjerg, [email protected]

Der er god stemning, og glade ungdomsroere at finde på bådebroen i Bagsværd Roklub onsdag eftermiddag, hvor de er i gang med at lave kæntringsøvelser. Deltagerne smiler, griner og skubber hinanden i vandet på omgang, samtidig er flere på vej op i hver deres singlescullere igen efter overlagte kæntringer.

Vejrmæssigt har lejren været tæt på perfekt, normalt er Outrigger Campen forfulgt af regnvejr. Men i år har kun en lille byge besøgt campen, og ellers har vejret været rigtig godt med roerne.

Gode til at hjælpe hinanden

I alt er 13 ungdomsroere tjekket ind i Bagsværd Roklub, og det samme er lidt mere end en håndfuld ledere, og så selvfølgelig lejransvarlig Michael Stein, som igen i år har stået som tovholder på lejren og sørger for alt spiller.

Ungdomsroerne spænder bredt både aldersmæssigt og geografisk, og så er der desuden en god blanding af nye deltagere, og deltagere som har været med på lejren før.

De er super dygtige til at hjælpe hinanden på tværs, og har man brug for hjælp, så er den lige i nærheden, enten er en meddeltager, eller en leder klar til at træde til. Den gode stemning blandt roerne, er også noget leder Emma Jørgensen kan mærke:

”Det er nogle glade unger vi har, det er i hvert fald mit indtryk. De er super gode til at hjælpe hinanden og generelt er der en rigtig god gruppedynamik.”

Spændende besøg

Men der har ikke kun været roning på programmet, tirsdag havde roerne besøg af Ida Gørtz og Mathilde Persson, som kunne fortælle deltagere og ledere om det at ro kaproning på højt niveau. Derudover har flere trænere været på besøg, bl.a. fra Kraftcenter Bagsværd, som har kigget på roerne og givet gode inputs til deres træning.

Torsdag er sidste hele dag de har på lejren, og her har lederne planlagt en ”Tur ud i det blå” for hele campen. Hvad der skal ske på turen, er hemmeligt lige indtil ungerne kommer frem til destinationen – men der er ingen tvivl om at de nok skal få en sjov eftermiddag.