wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Hvis DU mener, at en af Danmarks unge kaproere har gjort en bemærkelsesværdig indsats, der fortjener, at blive hædret, så er det nu du har mulighed for at indstille ham/hende

Sæsonen igennem har unge danske kaproere vist formatet ved talrige regattaer på hjemlig grund. Og på den internationale scene har dansk roning også gjort sit flot bemærket takket være den strøm af unge talenter, der hele tiden udklækkes på tværs af landet takket være et dedikeret stykke arbejde fra landets trænere.

Det er vigtigt, at de unge kaproere anerkendes for den vilje, begejstring og opofrelse de lægger i træningen hver dag, der ligger til grund for lovende resultater. Desuden skal de også have et velfortjent klap på skulderen for at bidrage til den meget positive holdånd, der findes i klubberne på tværs af landet. Derfor har DfFR indstiftet en ny pris, hvor alle, der er medlem af en roklub i Danmark har mulighed for at indgive deres bud på ”Årets Unge Kaproer”. Prisens formål er at sætte fokus på og hædre unge kaproeres ekstraordinære indsats og initiativ for at blive en dygtig og succesfuld kaproer i dansk roning.

Kriterierne for at blive indstillet til prisen er følgende:

1) Roeren skal være født 1. januar 1996 eller senere.
2) Roeren har gennem sæsonen vist bemærkelsesværdigt initiativ og indsats i sin træning
3) Roeren har gennem sæsonen vist bemærkelsesværdigt initiativ og indsats på at udbygge sine kompetencer som roer (faglige, personlige, sociale)
4) Roeren har gennem sæsonen været en central person i sit holds udvikling
5) Roeren har gennem sæsonen gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling i sine præstationer

Indstillingssiden finder du link til i højre side, hvor du kan indstille frem til d. 21. oktober 2018, kl. 20:00.

Blandt de indstillede udvælger Formanden for Kaproningsudvalget (Morten Espersen), den kaproningsansvarlige i DFfRs bestyrelse, Ungdomslandstræneren (Nils Henrik Stene) og en udpeget kraftcentertræner tre kandidater, der nomineres til Årets Træner.

Alle tre kandidater får deres del af rampelyset, når de efterfølgende vil blive inviteret til Award Night d. 24. november 2018, hvor vinderen blandt de tre bliver offentliggjort.

God fornøjelse!


DFfR Award Night er sponseret af: