wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Følg med U23 ungdomslandsholdet ved EM i Krefeld

D. 26.-27. august er der U23 EM i Krefeld, Tyskland. Det danske ungdomslandshold består i år af fire både og otte roere, der i weekenden skal i aktion på den tyske robane. Udtaget til U23 EM er også August Wisholm (Hadsund), i BM1x, desværre er han skadesramt og kommer derfor ikke til start i weekenden.

Mesterskaberne er bygget op således, at der lørdag er indledende og opsamlingsløb på programmet, mens søndagen indeholder semifinaler og finaler.

Du vil kunne følge alle løb via livestream, og som altid vil livestreamen kunne findes her på siden.

Husk også at du kan følge med på Facebook og Instagram.

Opdatering søndag kl. 14.38:

I BLW2x A-finalen tog Zoe Elizabeth Dickson (DSR) og Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) Tyskland indenom og satte sig på bronzemedaljen i et løb hvor Italien tog guldet og Grækenland sølvet.

Opdatering søndag kl. 11.25:

I BW1x B-finalen er det tæt blandt de tre hurtigste. Clara Hornnæss (KVIK) ror sig ind på 3. pladsen. Dermed bliver hendes punktum for U23 EM, en overall 9. plads.

Opdatering søndag kl. 11.15:

I BLM1x B-finalen ror Johan Poulsen (Bagsværd) sig ind på fjerdepladsen i løbet. Dermed slutter han U23 EM af som overall nr. 10.

Opdatering søndag kl. 10.59:

I dagens første B-finale tager BM4- med Patrick Klestrup, Tobias Kramer Bosnes (begge Holstebro), Christian Runge (Lyngby) og Elias Ellehammer (Bagsværd) sejren og dermed en overall 7. plads ved U23 EM 2023.

Opdatering søndag kl. 09.20:

I BW1x A/B-semfifinalen bliver det til en 6. plads til Clara Hornnæss (KVIK), det betyder at hun skal ro B-finale  kl. 11.10.

Opdatering lørdag kl. 15.59:

Dagens sidste danske løb er BM4- opsamlingen, her ror Patrick Klestrup, Tobias Kramer Bosnes (begge Holstebro), Christian Runge (Lyngby) og Elias Ellehammer (Bagsværd) sig ind på femtepladsen. Det sender de fire i morgendagens B-finale.

Opdatering lørdag kl. 15.22:

I BLM1x ror Johan Poulsen (Bagsværd) en fjerdeplads hjem i opsamlingen. Det sender ham videre til morgendagens B-finale.

Opdatering lørdag kl. 11.45:

Eftermiddagen ved U23 EM 2023 i Krefeld kommer til at byde på to opsamlingsløb med dansk deltagelse.

Kl. 15.10 ror BLM1x med Johan Poulsen (Bagsværd) opsamling
Møder: POR | ITA | SVK | GRE
1-2 går i A-finalen, resten går i B-finalen.

Kl. 15.45 ror BM4- med Patrick Klestrup, Tobias Kramer Bosnes (begge Holstebro), Christian Runge (Lyngby) og Elias Ellehammer (Bagsværd) opsamling
Møder: HUN | CZE | GBR | GRE | GER
1-4 går i A-finalen, resten i B-finalen.

Opdatering lørdag kl. 11.30:

Dagens sidste indledende løb var et test-race i BLW2x, da kun fire nationer stiller til start i bådklassen. Zoe Elizabeth Dickson (DSR) og Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) ror sig ind på fjerdepladsen i løbet, de to er sikret en A-finaleplads i morgen kl. 14.27

Opdatering lørdag kl. 11.20:

I BM4- er Patrick Klestrup, Tobias Kramer Bosnes (begge Holstebro), Christian Runge (Lyngby) og Elias Ellehammer (Bagsværd) en helt ny kombination, som netop er sammensat. De slutter på fjerdepladsen i deres indledende og da kun 1 gik direkte videre, skal de omkring opsamling i eftermiddag.

Opdatering lørdag kl. 09.54:

I BW1x ror Clara Hornnæss (KVIK) et veldisponeret løb, hvor hun på den sidste 500m går forbi Estland og indtager 3. pladsen og den sidste adgangsbillet direkte videre til morgendagens A/B-semifinale.

Opdatering lørdag kl. 09.35:

I BLM1x ror Johan Poulsen (Bagsværd) sig ind på 5. pladsen i det indledende løb. Det betyder han i eftermiddag skal en tur omkring opsamling, da kun nr. 1 gik direkte videre til søndagens A-finale.

Opdatering fredag kl. 18.15:

Nu har der været lodtrækning og derfor ved vi nu hvornår de danske roere skal i aktion i morgen, lørdag:

BLM1x, Johan Poulsen (Bagsværd) ror indledende kl. 09.20
Han møder: SUI | GRE | ISR | GER | MDA
1 er videre til A-finalen, resten skal ro opsamling.

BW1x, Clara Hornnæss (KVIK) ror indledende kl. 09.45
Møder: GBR | HUN | EST | NOR
1-3 er videre til A/B-semifinalen og resten skal ro opsamling.

BM4-, Patrick Klestrup, Tobias Kramer Bosnes (begge Holstebro), Christian Runge (Lyngby) og Elias Ellehammer (Bagsværd) indledende kl. 11.05
Møder: ROU| HUN | CZE
1 er videre A-finalen, resten skal ro opsamling.

BLW2x, Zoe Elizabeth Dickson (DSR) og Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) ror test race kl. 11.15
Møder: GER | GRE | ITA
Med kun fire tilmeldte nationer i bådklassen, er de to forhåndssikret en A-finale søndag.

Opdatering fredag kl. 10.30:

I går, torsdag, ankom roerne til banen i Tyskland. Fredagen er dog startet ud med uvejr over banen i Krefeld, derfor er den lukket for træning. Vejrudsigten for lørdag og søndag ser heldigvis bedre ud. Lidt regn, men umiddelbart intet uvejr ellers i sigte.

Fredagens våde vejr, set fra det danske telt i Krefeld.