wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
D. 17.-18. juni ror det danske ungdomslandshold Junior Nordiske Mesterskaber som en del af Farstarodden i Stockholm

Dette års Junior Nordiske Mesterskaber foregår i Stockholm, som en del af den svenske regatta Farstarodden der foregår på lake Magelungen. Mesterskaberne strækker sig over lørdag og søndag, og det danske ungdomslandshold er igen i år et fuldt hold. Vi har et stort ungdomslandshold med i år, for ingen roere skal ‘doble op’ der er altså lige så mange roere, som der er sæder med i år.

I år er du rigtig godt stillet, hvis du ikke har mulighed for at rejse til den svenske hovedstad for at heppe på de danske roere.
Du kan følge resultaterne live via Time Team, det finder du her
Som det ser ud nu, vil der blive livestream fra finalerne, såfremt det holder stik, så vil du kunne finde livestreamen her på siden.

Hvordan roerne fordeler sig på hvilke både, kan du se på billedet øverst, hvis du gerne vil se det i listeform, så kan du finde udtagelserne her.

Opdatering søndag kl. 12.30:

For Silje Trenter (Roskilde), Sofie Steffensen (Sorø), Anna Iversen (Stevns), Isabella Bache (Roskilde), Mia Christensen (Odense), Lise Harling Voxnæs Waarst (Bagsværd), Caroline Sejersen (Odder), Dina Poulsen (Sorø) med Cox: Gustav Juel Hansen (Dragør) bliver det til en sølvmedalje i JW8+ i deres A-finale.

Opdatering søndag kl. 12.10:

I JM8+ ror William Lemming, Noah Baltzer Lyngaard, Bjarke Ølgaard Madsen, Simon Starklint, Jakob Iversen, Andreas Bork Kristensen, Kasper Søndergaard (alle Holstebro) og Esben Friis Thanning (Roskilde) samt Cox: Mille Hagsten Dupont (Holstebro) en sejr og dermed guldet hjem i deres A-finale.

Opdatering søndag kl. 09.55:

IJM4x bliver det til en bronzemedalje og 3. pladsen til Laurits Hammond Hjorth (Holstebro), Viggo Højme Lambert (KR), Jonas Lindegaard  (Sorø) og Nikolaj Hausmann Olsen (Roskilde).

Opdatering søndag kl. 09.40:

Anna Kramer Bosnes, Ella Hjortkær Nørgaard, Sarah Aslak Gilberg (alle Holstebro) og Marie Kleist (Silkeborg) ror en sølvmedalje hjem i deres A-finale.

Opdatering søndag kl. 10.18:

Du skal ikke snydes for lidt billeder fra dagens podier i går, så her kommer lidt stemningsfotos, der alle er taget af mandskabsleder Jakob Mortensen.

Opdatering lørdag kl. 16.30:

For ungdomslandsholdsroerne er løbsdagen i dag nu gået på hæld. I morgen venter endnu en dag, her skal de store både i aktion. Det drejer sig om JW4x, JW8+, JM4x og JM8+.

JM4x med Laurits Hammond Hjorth (Holstebro), Viggo Højme Lambert (KR), Jonas Lindegaard  (Sorø) og Nikolaj Hausmann Olsen (Roskilde) ror A-finale kl. 10.20.

JW4x med Anna Kramer Bosnes, Ella Hjortkær Nørgaard, Sarah Aslak Gilberg (alle Holstebro) og Marie Kleist (Silkeborg) ror A-finale kl. 10.40

JM8+ med William Lemming, Noah Baltzer Lyngaard, Bjarke Ølgaard Madsen, Simon Starklint, Jakob Iversen, Andreas Bork Kristensen, Kasper Søndergaard (alle Holstebro) og Esben Friis Thanning (Roskilde) samt Cox: Mille Hagsten Dupont (Holstebro) ror A-finale kl. 12.20.

JW8+ lukker ballet med deres A-finale kl. 12.50. 
På båden sidder: Silje Trenter (Roskilde), Sofie Steffensen (Sorø), Anna Iversen (Stevns), Isabella Bache (Roskilde), Mia Christensen (Odense), Lise Harling Voxnæs Waarst (Bagsværd), Caroline Sejersen (Odder), Dina Poulsen (Sorø) med Cox: Gustav Juel Hansen (Dragør).

Opdatering lørdag kl. 15.01:

I JM2x gør Frederik Juel (Dragør) og Valdemar Vilhelmsen (Sorø) pigerne kunsten efter og tager også en sølvmedalje i A-finalen. De to drenge er også sidste danske båd i aktion i dag.

I morgen venter de store både i form af JW4x, JW8+, JM4x og JM8+.

Opdatering lørdag kl. 14.47:

Så er vi også i mål med JW2x A-finalen hvor Frida Werner Foldager (Roskilde) og Caroline Terkelsen (Lyngby Dame) repræsenterer de rød-hvide farver. De to ror en 2.plads hjem og tager dermed sølvmedaljen.

Opdatering lørdag kl. 12.51:

I JM1x ror Oliver Bach (Randers) en 2. plads og dermed sølvmedaljen hjem i sin A-finale.

Opdatering lørdag 12.24:

I JW1x kan Mejse Østergaard Nielsen (Ringsted) gøre de to foregående både kunsten efter. Dermed tjekker vi medajle nr. 3 af guld, af til Danmark.

Opdatering lørdag kl. 12.00:

I JM2- gør Hjalte Westeraa og Simon Madsen (begge Lyngby) pigerne kunsten efter – de vinder også deres løb og dermed guldmedalje nr. 2 til DK.

Opdatering lørdag kl. 11.58:

I dagens første A-finale tager JW2- pigerne fra KVIK Nanna Ancher og Ea Høyer Splitthorff sig af sejren og 1. pladsen. Dermed er den første guldmedalje ved JNM sikret.

Opdatering lørdag kl. 09.45:

Vi har nu Oliver Bach (Randers) i JM1x gennem hans indledende. Her bliver han nr. 1, det betyder at han over middag skal ro A-finale kl. 12.35.

Oliver er den eneste der ror indledende. De resterende danske både er direkte i A-finalerne, da der ikke er nok tilmeldte til at indledende er nødvendigt.

Opdatering fredag kl. 19.00:

Lodtrækningen er nu overstået og derfor er der nu starttider for de danske løb klar. Dem får du her.

JM1x med Oliver Bach (Randers) skal som den eneste ro indledende. Det gør han kl. 09.21.
Kvalificerer han sig til A-Finalen skal han ro igen kl. 12.35, skal han ro B-finale er denne kl. 12.30.

JW2- med Nanna Ancher og Ea Høyer Splitthorff (begge KVIK) ror A-finale kl. 11.30

JM2- med Hjalte Westeraa og Simon Madsen (begge Lyngby) ror A-finale kl. 11.50.

JW1x med Mejse Østergaard Nielsen (Ringsted) ror A-finale kl. 12.10

JW2x med Frida Werner Foldager (Roskilde) og Caroline Terkelsen (Lyngby Dame) ror A-finale kl. 14.30

JM2x med Frederik Juel Hansen (Dragør) og Valdemar Vilhelmsen (Sorø) ror A-finale kl. 14.50.

De resterende danske både skal først i aktion på søndag.

Opdatering fredag kl. 16.00:

Alle 36 roere er velankommet til Stockholm, det samme er deres trænere og deres både. Fredagen har de brugt på at prøve vand og lave de sidste forberedelser inden det går løs i morgen. Mesterskaberne er opbygget således, at vi lørdag skal igennem alle de små både, altså single- og dobbeltscullerne, samt selvfølgelig toer uden. Søndag har vi de store både på programmet, dobbeltfirer og otter.

I følge den tilgængelige tidsplan, så vil der være løb med dansk deltagelse, lørdag mellem kl. 09.20 og 14.50.
Søndag er det mellem 10.20 og 12.50.
Dette bliver naturligvis endeligt opdateret, når der har været lodtrækning og startlisten bliver endelig.

Billederne er taget af mandskabsleder Jakob Mortensen.

Opdatering torsdag kl. 17.15:

Omkring kl. 15.00 forlod bussen parkeringspladsen ved Bagsværd sø, for at sætte kursen mod Stockholm med det store ungdomslandshold. Heldigvis stillede roerne op til et fællesbillede inden afgang.