wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Følg med når otte danske U19 roere ror om medaljer ved Coupe de la Jeunesse 2021

Mesterskaberne kan følges via livestream, på YouTube kanalen HER
(siden opdateres løbende og når selve livestreamen bliver tilgængelig, så vil du også kunne finde den direkte på siden her)

Opdatering søndag kl. 13.20

I JW1x vinder Sofie Valentin Hæk (Silkeborg) B-finalen, og dermed er der sat et fint punktum for hendes deltagelse i mesterskaberne.

Astrid Kirstine Kofoed, Cathrine Duedahl-Olesen (begge Bagsværd), Josefine Freltoft (KR) og Iben Bech (Roskilde) slutter som nr. 3 i B-finalen.

Opdatering søndag kl. 12.10

I JM2- slutter Tobias Højland Bendixen og Frederik Markvardsen (Odense) på tredjepladsen i B-finalen og sætter dermed punktum for deres deltagelse i mesterskaberne.

Igen i dag er Casper Girke Christensen (DSR) med helt fremme i JM1x A-finalen, og i dag omsætter han det til en bronzemedalje.

Casper på medaljebroen, foto: Niels Holmquist

Opdatering søndag kl. 10.10

I JW1x slutter Sofie Hæk (Silkeborg) på fjerdepladsen i hendes heat, dermed skal hun ro B-finale søndag kl. 12.40

I JW4x ender Astrid Kirstine Kofoed, Cathrine Duedahl-Olesen (begge Bagsværd), Josefine Freltoft (KR) og Iben Bech (Roskilde) på fjerdepladsen og skal sætte punktum for deres deltagelse i mesterskaberne i B-finalen kl. 13.10.

Opdatering søndag kl. 09.10

I JM2- roede Tobias Højland Bendixen og Frederik Markvardsen (Odense) en femteplads hjem i deres heat, dermed skal drengene sætte punktum for deres deltagelse i mesterskaberne i B-finalen kl. 11.40 søndag formiddag

Casper Girke Christensen (DSR) i JM1x sluttede på andenpladsen i sit heat, dermed er der endnu en A-finale hjemme til Casper, som han skal ro kl. 12.00.

Se eller gense lørdagens løb

Opdatering lørdag kl. 16.20

I JW1x ror Sofie Valentin Hæk (Silkeborg) en førsteplads hjem i hendes B-finale.

JW4x pigerne Astrid Kirstine Kofoed, Cathrine Duedahl-Olesen (begge Bagsværd), Josefine Freltoft (KR) og Iben Bech (Roskilde) bliver nr. 2 i deres B-finale lørdag eftermiddag.

Begge mandskaber skal på vandet igen søndag, i både heats og finaler.

Opdatering lørdag kl. 15.10

I JM2- slutter Tobias Højland Bendixen og Frederik Markvardsen (Odense) på sidstepladsen i deres B-finale. Drengene skal på vandet igen i morgen formiddag.

I JM1x ror Casper Girke Christensen (DSR) en andenplads og dermed en sølvmedalje hjem til Danmark i A-finalen. Igen i morgen venter der heats og finaler for Casper.

Opdatering lørdag kl. 10.30

I JW1x ror Sofie Hæk (Silkeborg) en plads i lørdagens B-finale hjem, hun skal på vandet lørdag eftermiddag og ro kl. 15.40

JW4x pigerne Astrid Kirstine Kofoed, Cathrine Duedahl-Olesen (begge Bagsværd), Josefine Freltoft (KR) og Iben Bech (Roskilde) ror en B-finaleplads hjem i formiddagens heat. Så pigerne skal på vandet igen lørdag eftermiddag kl. 16.10.

Opdatering lørdag kl. 09:40 

Første danske båd i aktion på banen i Linz var JM2- med Tobias Højland Bendixen og Frederik Markvardsen (Odense). Drengene slutter på sidstepladsen i deres indledende løb, og skal dermed ro B-finale lørdag eftermiddag kl. 14.40.

Kort efter var JM1x med Casper Girke Christensen (DSR) i aktion, han ror en flot 2. plads hjem, hvilket sender ham i eftermiddagens A-finale kl. 15.00.

Se fredagens åbningsceremoni:

Opdatering fredag kl. 11.20:

Fredag eftermiddag skydes Coupe de la Jeunesse 2021 officielt i gang i østrigske Linz-Ottensheim og det er nu tredje gang at Danmark deltager ved regattaen.

Otte danske U19 roere er rejst til Østrig for at deltage i årets mesterskaber, som afvikles over weekenden lørdag og søndag.

Coupe de la Jeunesse er en todages regatta på distancen 2000m distancen. Der gives points til roerne, i forhold til hvordan de placerer sig i deres løb, og landet med flest points tager den overordnede sejr ved mesterskaberne.

Fredag kl. 14.00 og herefter ved vi, hvornår de fire danske mandskaber skal i aktion ved mesterskaberne.

Hvem er med i Linz? 

JW1x
Sofie Hæk, Silkeborg Roklub
JM1x
Casper Girke Christensen, DSR
JW4x
Astrid Kirstine Kofoed, Bagsværd Roklub
Cathrine Duedahl-Olesen, Bagsværd Roklub
Josefine Freltoft, KR
Iben Bech, Roskilde Roklub
JM2-
Tobias Højland Bendixen, Odense Roklub
Frederik Markvardsen, Odense Roklub

Få et kig rundt på regattapladsen: